Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Θέμης Χειμάρας: Το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει το 2021 στη Λαμία

«Το Ράλι Ακρόπολις στο ERC το 2021 με επίκεντρο την Φθιώτιδα και τους αγώνες Μotocross Σπερχειάδας, έθεσε ο Θέμης Χειμάρας στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη».

 

Με βασικό θέμα τους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Φθιώτιδα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας μεταξύ του Βουλευτή ΝΔ Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα και του Υφυπουργού
Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Βουλευτής μετέφερε στον Υφυπουργό τη μεγάλη δυναμική της Φθιώτιδας στις διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ζητώντας την έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης για την αναβάθμιση των υποδομών.

Συγκεκριμένα, ο Θέμης Χειμάρας έθεσε ξανά, το θέμα της επιστροφής, εντός του 2021, του Ράλι Ακρόπολις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (ERC) με κέντρο αγώνα τη Λαμία, αλλά και την ενίσχυση των διοργανώσεων και των υποδομών για αγώνες motocross στην πίστα της Σπερχειάδας.

Και οι δύο διοργανώσεις, υποστήριξε ο Βουλευτής, πέραν της αθλητικής τους σημασίας, μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού και να στηριχθούν από τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα αθλητικά σωματεία, καθώς και από το πιστό και συνεπές κοινό της Φθιώτιδας.

Ο κ. Υφυπουργός από την πλευρά, διαβεβαίωσε τον κ. Χειμάρα πως γίνεται ήδη η προετοιμασία και πολύ σύντομα το Υπουργείο θα ανακοινώσει την συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής, με
εκπροσώπους από όλη την κοινότητα του αγωνιστικού αυτοκινήτου, στην κατεύθυνση της επαναφοράς του Ράλι Ακρόπολις και στην προσέλκυση μεγάλων διοργανώσεων. Επίσης, εξέφρασε την πρόθεσή του να υποστηρίξει και τις διοργανώσεις αγώνων Motocross στη Σπερχειάδα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Βουλευτής:
«Επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο ERC με κέντρο αγώνα τη Λαμία, ευρωπαϊκοί αγώνες Μotocross στην πίστα της Σπερχειάδας.
Αυτά έθεσα και στον φίλο της Φθιώτιδας, Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για να λάβω τη διαβεβαίωσή του ότι το 2021, θα είναι για τη Φθιώτιδα, η χρονιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει και είμαι σίγουρος ότι, αυτή τη φορά, η Φθιώτιδα θα
τερματίσει πρώτη!».


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ