Αρχική Στερεά Ελλάδα Ο Τζιαχρήστας καταγγέλλει για «απευθείας αναθέσεις» το Δήμο Δομοκού

Ο Τζιαχρήστας καταγγέλλει για «απευθείας αναθέσεις» το Δήμο Δομοκού

Νέο ήθος στο Δήμο Δομοκού

 

Με την 73/2020 (ΑΔΑ: 6Α4ΦΩ9Α-ΩΧΔ) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο Δήμος Δομοκού προχωρά σε τακτικές «απευθείας ανάθεσης» για προμήθεια απορριμματοφόρου αξίας 176.080€.

 

Παρακάμπτοντας την πλέον διαφανή και νόμιμη διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού, διαδικασία που ακολουθήθηκε από όλους τους υπόλοιπους δήμους τις περιφέρειας αλλά και της χώρας, ο Δήμος Δομοκού, σκανδαλωδώς, καταφεύγει στη διαδικασία της «Διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την προμήθεια απορριμματοφόρου αξίας 176.080€».

 

Με τη διαδικασία αυτή δε διασφαλίζει την αξιοπιστία και τα συμφέροντά του, αφού συμμετέχει ο ίδιος με το ποσό των 30.000€, καθώς και τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης μέσω του ΥΠ.ΕΣ., τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 150.000€.

 

Ο αρχηγός της παράταξης της αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Δομοκού, Δημήτριος Τζιαχρήστας, μετέχοντας στην Οικονομική Επιτροπή, καταψήφισε την απόφαση, τονίζοντας πως πρόκειται για μια διαδικασία πρωτοφανή στα χρονικά του Δήμου Δομοκού.

 

Η παράταξη μας, πιστή σε ότι υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε  στους δημότες του δήμου Δομοκού, καταδικάζει συγκεκριμένες διαδικασίες «απευθείας ανάθεσης» και καταγγέλλει καθετί  μη νόμιμο και κυρίως μη ηθικό.

 

 

Για την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας»

 

Δημήτριος Ι. Τζιαχρήστας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.