Αρχική Στερεά Ελλάδα Οχι δεν είμαστε στη NASA, αλλά στη Λαμία! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οχι δεν είμαστε στη NASA, αλλά στη Λαμία! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει στη Λαμία να βλέπουμε τέτοιες εικόνες!

 

Το πρωί της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019, υπάλληλος του ΤΕΙ Στερεάς κάλεσε την ασφάλεια και ενημέρωσε ότι ένας φάκελος από την «Ινδία» έχει φτάσει και στη Λαμία. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ειδικοί πυροτεχνουργοί βρέθηκαν έξω από το Διοικητήριο του ΤΕΙ στη Λαμία και ανέλαβαν δράση

Εικόνες βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας όπως μπορείτε να δείτε

Tι συνέβη:

Τα πακέτα μάλιστα για το Ίδρυμα της Στερεάς, ήταν τρία, τα οποία άνοιξαν οι υπάλληλοι του Ιδρύματος στις 28 Δεκεμβρίου 2018.Τα δύο πετάχτηκαν στα σκουπίδια και ο ένας έμεινε στο γραφείο του υπαλλήλου που σήμερα Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 κάλεσε την ασφάλεια μετά τα παρόμοια περιστατικά και σε άλλα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας. Να σημειώσουμε ότι στη Μυτιλήνη νοσηλεύτηκαν εφτά άτομα που ήρθαν σε επαφή με έναν φάκελο, ευτυχώς χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα!

Η ένδειξη στο φάκελο δεν πρόδιδε την ταυτότητα του αποστολέα παρά μόνο ότι είχε ταχυδρομηθεί στην Ινδία, ενώ είχε παραλήπτη ο ένας “Professor” και οι άλλοι δύο “Kosmitor” κατά δήλωση του υπαλλήλου στο πρωτόκολλο.

Τον έναν εκ των δύο φακέλων που απευθύνονταν στους Κοσμήτορες άνοιξε ο Αντιπρύτανης του ΤΕΙ Νίκος Στριμπάκος, ο οποίος και δε διαπίστωσε τίποτα ύποπτο σε αυτόν. Περιείχε φυλλάδια θρησκευτικού περιεχομένου στα Αγγλικά και τα Αραβικά και τον πέταξε την ίδια στιγμή. Το ίδιο έγινε και με τον δεύτερο φάκελο και ο τρίτος ήταν αυτός που κατέληξε στη γραμματεία της Πρυτανείας.

Και το εξωτερικό μέρος του τρίτου φακέλου είχε πεταχτεί, ωστόσο ο Πρύτανης Πέτρος Λάμψας είχε κρατήσει το περιεχόμενό του, το οποίο και παρέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας για να το παραδώσει στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ), που ασχολείται με τα «τρομοδέματα».

Για την αντιμετώπιση της ελάχιστης έστω πιθανότητας να πρόκειται για βιολογική απειλή, ειδοποιήθηκε η 7η ΕΜΑΚ που έφτασε στο σημείο με τον ειδικό εξοπλισμό της και ανέλαβε δράση σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφαλείας παρουσία και του Περιφερειακού Διοικητή ΠΥ Στερεάς Αρχιπύραρχου Νικόλαου Σπαή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.