Αρχική Τοπικά Οι Πρόσκοποι της Λαμίας μαζεύουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ενόψει Πάσχα

Οι Πρόσκοποι της Λαμίας μαζεύουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ενόψει Πάσχα

Δράση προσκόπων με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λαμίας συμπράττει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετέχοντας στην πανελλαδική συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, ενόψει Πάσχα, για τα παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Η εθελοντική κινητοποίηση των πολιτών και των φορέων είναι απαραίτητη με δεδομένο ότι ο αριθμός των οικογενειών, που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους, αυξάνεται δραματικά.  Τα ράφια στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που λειτουργεί ο οργανισμός πανελλαδικά, παρουσιάζουν σοβαρές ελλείψεις σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ως συνέπεια των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν τόσο οι πολίτες όσο και οι εταιρίες στη χώρα μας.  Ωστόσο, χάρη σε ανάλογες κινητοποιήσεις και στη θετική ανταπόκριση των συμπολιτών μας το 2018 παρά τις τεράστιες δυσκολίες, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε πανελλαδικά 14.356 παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Οι προσφορές θα συγκεντρώνονται στο χώρο του συστήματος μας Κάλβου 20,δίπλα στον Ι.Ν. Αγίας Σοφίας από τις  15/4/2019 ΕΩΣ 24/4/2019

Ώρες συγκέντρωσης προσφορών: πρωί 11:00-12:30 και απόγευμα 18:00-19:30

    

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.