Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Όλα όσα θα θέλατε να ρωτήσετε έναν ψυχαναλυτή – ψυχίατρο στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σάββα Σαββόπουλου

 

Το Βιβλιοπωλείο Μπέτσης και οι Εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σάββα Σαββόπουλου με τίτλο ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ  την Δευτέρα 30-10-2023 και ώρα 19:00 στο THE BLING PING (Λυκούργου 4, Λαμία)

Ο Κώστας Γιαννακίδης ρώτα τον Σάββα Σαββόπουλο όλα όσα θα θέλατε να ρωτήσετε έναν ψυχαναλυτή – ψυχίατρο

Την  εκδήλωση θα συντονίσει η κυρία Ελένη Χριστοδούλου Καλτσά σύμβουλος εκπαίδευσης κοινωνικών λειτουργών και η κυρία Ελένη Παπαδοπούλου ειδική παιδαγωγός.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Αυτό δεν είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης. Δεν θα σας κάνει ευτυχισμένους σε σαράντα οκτώ ώρες. Δεν θα σας βοηθήσει να πλουτίσετε. Και ούτε πρόκειται να αυξήσει τη γοητεία σας. Επίσης, δεν έχει κάποιο μυστικό να σας αποκαλύψει, ενώ οι συγγραφείς του πιστεύουν ότι το σύμπαν είναι απολύτως αδιάφορο για όσα συμβαίνουν στις ζωές μας.

Ένας δημοσιογράφος, ο Κώστας Γιαννακίδης, απευθύνει στον διακεκριμένο ψυχίατρο και ψυχαναλυτή Σάββα Σαββόπουλο τις ερωτήσεις που θα θέλατε να κάνετε και εσείς. Και τον ρωτάει για τα πάντα. Την παιδική ηλικία και την εφηβεία. Την ενήλικη ζωή, τις σχέσεις και το σεξ. Την κατάθλιψη και το άγχος. Τις νευρώσεις και τις ψυχώσεις. Τους αθεράπευτα ναρκισσιστές και τους ψυχοπαθητικούς. Τη ζήλια και την κακία. Τα όνειρα. Την αρρώστια και τον θάνατο. Και ο γιατρός απαντά με επιστημονική επάρκεια και γλώσσα απλή και κατανοητή.

Αυτό το βιβλίο δεν θα σας βοηθήσει να λύσετε ενδεχόμενα προβλήματα, δικά σας ή των ανθρώπων σας. Τα προβλήματα λύνονται μόνο με θεραπεία. Όμως, θα σας βοηθήσει να τα κατανοήσετε, να βρείτε την πηγή τους και να δώσετε εξηγήσεις. Ταυτόχρονα, είναι και ένα εκλαϊκευμένο εγχειρίδιο ψυχιατρικής που επιτρέπει στον αναγνώστη να κατανοήσει βασικές έννοιες και να αποκτήσει μια πιο διεισδυτική ματιά στον ψυχισμό του. Διαβάζοντας το βιβλίο θα συναντηθείτε με τον εαυτό σας σε όλες τις φάσεις της ζωής του. Και μέχρι να το ολοκληρώσετε θα τον έχετε γνωρίσει λίγο καλύτερα.

Γιατί σκοπός του βιβλίου είναι να αντιμετωπίσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο με περισσότερη κατανόηση. Η κατανόηση, άλλωστε, είναι η βάση για την αγάπη

Σας περιμένουμε όλους!!!!


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ