Αρχική Πολιτική Παναγιώτα Κούσουλα: Μπαίνω σε μία μάχη, για να δουλέψω σκληρά. Η στήριξη...

Παναγιώτα Κούσουλα: Μπαίνω σε μία μάχη, για να δουλέψω σκληρά. Η στήριξη σας, η δύναμη μου!

Η Παναγιώτα Κούσουλα είναι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Φθιώτιδας με τον συνδυασμό  «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ στην καρδιά της Ελλάδας» του Φάνη Σπανού.

Είναι μεγάλη τιμή και ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη, να στέκομαι μπροστά σας, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.
Αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας, συμμετέχοντας στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, με τον συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» γιατί δεν μου το επιτρέπει η συνείδηση  μου να παραμένω αμέτοχη και  γιατί θέλω να ελπίζω ότι πάντα θα υπάρχουν λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον.
Θέλω να ευχαριστήσω το Φάνη Σπανό που με εμπιστεύθηκε να είμαι στο ψηφοδέλτιο του για την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.
Όμως, θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στη γενιά μου.
Πολλοί με ρωτάτε για ποιο λόγο μπήκα στα κοινά και δεν μένω στη σιγουριά και την ηρεμία της εργασίας μου και της οικογένειας μου.
Και η αλήθεια είναι ότι τον τόπο σου δεν μπορείς να τον αλλάξεις από τον καναπέ.
Μπαίνω λοιπόν σε μία μάχη, για να δουλέψω σκληρά.
Με την υποψηφιότητα μου προσδοκώ να δώσω φωνή και βήμα σε όλους τους συμπολίτες μας και ειδικά στην νέα γενιά που σε πείσμα των καιρών, συνεχίζει να ζει, να εργάζεται και να αγαπά τη Φθιώτιδα.
Στις εκλογές αυτές δίνεται η δυνατότητα στους ψηφοφόρους πέρα από πολιτικές, να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και ευκαιρία σε νέα πρόσωπα που έχουν διάθεση να δοκιμασθούν και να προσφέρουν.
Η αυτοδιοίκηση σήμερα απαιτεί γνώση, υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα και πάνω απ´ όλα πρόγραμμα.
Στις  εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ζητώ την στήριξη  σας και την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο  μου, ώστε ενωτικά και όλοι μαζί από την επόμενη ημέρα να εργαστούμε για το μέλλον της περιφέρειάς μας.
Η στήριξη σας, η δύναμη μου!
Με τιμή,
Κούσουλα Παναγιώτα
Πολιτικός Μηχανικός

Σύντομο Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1986 στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας όπου και διαμένω μόνιμα. Γονείς μου είναι ο Δημήτριος Κούσουλας και η Ελένη Γιαλούρη. Ο σύζυγος μου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, κατάγεται από το Παλαιοχώρι Δωριέων Φθιώτιδας και πρόσφατα αποκτήσαμε ένα γιο.
Είμαι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης του προγράμματος «Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών » του Ε.Μ.Π.. Επίσης μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά.
Εργάζομαι ως συνεργάτης μηχανικός κατασκευαστικής εταιρείας με καθήκοντα τεχνικής και οικονομικής διαχείρισης έργων αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός διατηρώντας, μαζί με τον αδερφό μου, τεχνικό γραφείο στην Αμφίκλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.