Με το σήμα Η Λαμία στο Κέντρο ανάμεσα σε πολύχρωμους ημίκυκλους, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο υποψήφιος για τη Δημαρχεία Παναγιώτης Στασινός το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου 2019! Μια σύμπραξη του ΠΕΠΛΑ και του ΠΟΛΙΣ με την επίσημη πια υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Λαμιέων!

 

 

Δίπλα του κατά την διάρκεια της παρουσίασης η  Αγγέλα Μπαρτσιώκα,η Τάνια Μπαξεβανάκη, ο Γιώργος Γκέκας, ο Παναγιώτης Ριζάκος (προκαλώντας αίσθηση), ο Νίκος Πάπουτσας  και ο  Γιώργος Παπανικολάου

 

Ο κος Στασινός ξεκινώντας με την κριτική του για την κατάσταση της πόλης σήμερα, μίλησε για την ανάγκη να ξαναδιεκδικήσει τις ψήφους των πολιτών με το σήμα του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο  που “…φανερώνει πως θέλουμε να ξεπεράσουμε τις παθογένειες του χθες και να χτίσουμε την επόμενη μέρα δίνοντας βήμα και φωνή σε όλους τους πολίτες”

 

Αναφέρθηκε στο αναλογικό σύστημα των φετινών εκλογών “…που για εμάς δεν είναι μόνο ζήτημα αρχής αλλά είναι ουσιαστικός όρος δημοκρατικού ελέγχου” και συνέχισε “…Είναι όρος για την ύπαρξη των αναγκαίων συνεργασιών και προγραμματικών συγκλίσεων.”

Είναι βέβαιο γιατί είναι στις πεποιθήσεις μας πως θα αγωνιστούμε για ένα Δήμο που θα εγγυάται την ισοπολιτεία και την ισονομία όλων των πολιτών, που θα τοποθετεί πάνω από όλα το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον των δημοτών, που θα επενδύει στην παιδεία,στην υγεία και στον πολιτισμό, που θα υπερασπίζεται το περιβάλλον και θα στοχεύει στην ανάπτυξη της. Έναν Δήμο που θα αξίζει στους δημότες του!”

“Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας, με άξονες την ανασυγκρότηση της τοπικής οικονομίας, την κοινωνική ανασυγκρότηση- την αλληλεγγύη , τη διαφάνεια και τον έλεγχο, τη συμμετοχή και το σεβασμό στο περιβάλλον.”

Ο κος Στασινός ολοκλήρωσε την παρουσίασή του με ένα κάλεσμα προς του νέους, λέγοντας μεταξύ άλλων: “ Εκείνους που διεκδικούν το δικαίωμα να ζουν, να ονειρεύονται, να δημιουργούν. Που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους. Που δε φοβούνται και δε διστάζουν να αναμετρηθούν με την πραγματικότητα, όταν πιστεύουν ότι αξίζει τον κόπο. Που αξίζει να αναλάβουν τα ηνία της Λαμίας και να πάρουν σοβαρές αποφάσεις γι’ αυτή.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.