Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Παραδόθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας η μελέτη προσβασιμότητας εμποδιζόμενων ατόμων από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Α.Τ.Ε.Β.Ε.

 

Παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης 25 Μαΐου 2023 στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, η δωρεά της εταιρείας ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Α.Τ.Ε.Β.Ε., η οποία αφορά τη μελέτη προσβασιμότητας εμποδιζόμενων ατόμων και  τη μελέτη Παθητικής Πυροπροστασίας υφισταμένου κτιρίου για το νέο κτίριο του Νοσοκομείου.

Η παράδοση έγινε, παρουσία του Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, του Αναπληρωτή του Γιώργου Καραβάνα, μελών του ΔΣ και της τεχνικής υπηρεσίας, από τον επικεφαλής της εταιρίας ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΤΕΒΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Η μελέτη, η οποία αποτελεί δωρεά της εταιρίας ΙΝΤΕΡΚΑΤ των ΑΦΩΝ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, είναι η πρώτη που προμηθεύεται Νοσοκομείο στην Ελλάδα και αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για τον εφοδιασμό του συγκροτήματος με τα απαραίτητα μέσα που θα εξυπηρετεί, ασθενείς, επισκέπτες αλλά και εργαζόμενους.

Συγχρόνως, παραδόθηκε μία ακόμη μελέτη που αφορά την επικαιροποίηση της παθητικής πυροπροστασίας σχετικά με τις οδούς διαφυγής ολόκληρου του συγκροτήματος συμπεριλαμβανομένου και του νέου κτιρίου.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις και φωτογραφίες από την παράδοση:

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ