Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Ένας “Φάρος” στην Παύλιανη: Υπέροχο music video με Λαμιώτικη σφραγίδα!

 

Το όμορφο παρκάκι της Παύλιανης επέλεξε η μουσικός και ερμηνεύτρια, Γεωργία Θωμαΐδου για να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του νέου της music video για το τραγούδι “Φάρος”. 

Το συγκεκριμένο παρκάκι έχουμε δει να αποτυπώνεται σε πολλά video και φωτογραφικά projects όμως εδώ ο Λαμιώτης καλλιτέχνης Χρυσόστομος Μαλάτος, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία και το μοντάζ του βίντεο, έχει αποτυπώσει με ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο το γνώριμό μας τοπίο.

Τα ατμοσφαιρικά, μελαγχολικά πλάνα του, νοτισμένα κι αυτά τα ίδια από την χειμωνιάτικη υγρασία, δένουν αρμονικά με την μελαγχολία του τραγουδιού και την φιγούρα της κοπέλας, που νομίζεις ότι έχει βγει από άλλη εποχή…

Τα εντυπωσιακά πλάνα από drone που κόβουν την ανάσα και δίνουν στο θεατή τη δυνατότητα να θαυμάσει το υπέροχο φυσικό τοπίο, εναλλάσσονται με κοντινά πορτραίτα, σαν πίνακες ζωγραφικής, ενώ οι φωτισμοί και οι γωνίες λήψεις κάνουν το δάσος να φαίνεται παραμυθένιο και δίνουν μια απόκοσμη αίσθηση στο οικείο τοπίο, προσδίδοντάς του μια μυστηριώδη γοητεία.

[magviber]

Η ξεχωριστή αυτή κινηματογράφηση στο παρκάκι της Παύλιανης, σε συνδυασμό με το πολύ όμορφο τραγούδι, έδωσαν ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Απολαύστε το:

 

Μουσική: Γεωργία Θωμαΐδου

Στίχοι: Ανδρέας Μπαλούτας

Σκηνοθεσία/Μοντάζ: Χρυσόστομος Μαλάτος

 

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο πάρκο αναψυχής Παύλιανης.

Follow Chrisostomos Malatos: https://www.facebook.com/somis.karpenhsi

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ