Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Πέθανε διάσημος tiktoker σε ηλικία 33 ετών

O «Wafffler69» είχε γίνει γνωστός για τα ασυνήθιστα junk food που έτρωγε.
Σε ηλικία 33 ετών έφυγε από τη ζωή ο Taylor Brice LeJeune, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στην πλατφόρμα του TikTok με το όνομα «Wafffler69».

Την ανακοίνωση του θανάτου του 33χρονου tiktoker έκανε ο αδελφός του μέσα από το κοινωνικό δίκτυο, υπογραμμίζοντας ότι ο «Wafffler69» έφυγε από τη ζωή μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο, στις 11 Ιανουαρίου.

 

@wafffler69I finally did it! I also have stickers and posters!! 🥰🥰 #waffler#shirts♬ original sound – wafffler69

 

Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης «ακολουθούσαν» τον LeJeune, απολαμβάνοντας τα βίντεο που ανέβαζε και στα οποία δοκίμαζε διάφορα είδη junk food.

Ωστόσο, ο 33χρονος δημοσίευε και βίντεο στα οποία κατανάλωνε και ασυνήθιστα τρόφιμα…

…αλλά και προϊόντα που η ημερομηνία λήξης τους είχε παρέλθει αρκετά χρόνια πριν.

@wafffler69This is your sign to remember that you are worth it and you are good enough to be happy with yourself ❤️❤️ #1989#batman#cereal#breakfast#food#foodtok♬ original sound – wafffler69

 

Ανακοίνωσε το θάνατο ο αδελφός του

«Είμαι συγγενής με τον Wafffler69 ή τον αδελφό μου Taylor», εξήγησε ο Claydorn, συμπληρώνοντας: «Έφυγε από τη ζωή γύρω στις 10 το βράδυ στις 11 Ιανουαρίου 2023, από υποτιθέμενο καρδιακό επεισόδιο».

@claydormRest in piece Bubba I love you ❤️ @wafffler69 ♬ original sound – Claydorm

 

«Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και θέλω να πω ότι, μιάμιση ώρα αργότερα, πέθανε. Αυτό είναι ακόμα αρκετά φρέσκο. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον με τίποτα από αυτά, αλλά σκέφτηκα ότι πρέπει να μπω στο TikTok και να ενημερώσω όσους τον ακολουθείτε» συμπλήρωσε.

Όπως αναφέρει το NBC, ο LeJeune αντιμετώπισε ξαφνικά πρόβλημα και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον TikToker στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Ήταν συνήθως πάντα μόνος και τα κατάφερνε μόνος του στο TikTok και ήταν περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που πραγματικά πενθούν για την απώλειά του», εξήγησε στο NBC News ο αδελφός του 33χρονου.

 

 πηγή in.gr

 


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ