Αρχική MAG24 TV Πέτρος Λάμψας: Πάμε για Πανεπιστήμιο Στερεάς και ΟΧΙ Θεσσαλίας!

Πέτρος Λάμψας: Πάμε για Πανεπιστήμιο Στερεάς και ΟΧΙ Θεσσαλίας!

Τις ανησυχίες  του  για την επόμενη μέρα του ΤΕΙ Στερεάς, εξέφρασε ο πρόεδρός του Πέτρος Λάμψας, για την πρόθεση του Υπουργείου Παιδείας για αναβάθμισή του σε Πανεπιστήμιο.

Οι ανησυχίες αυτές προκύπτουν από την τελική έδρα του νέου ιδρύματος αν θα είναι στη Θεσσαλία, αν θα είναι η Λαμία ή αν θα είναι κάπου αλλού. Οι συζητήσεις  για την τελική έδρα του νέου Πανεπιστημίου τώρα ξεκινάνε και οι επαφές της επιτροπής άρχισαν με τη Λαμία να είναι έτοιμη να καταθέσει τις θέσεις της για Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, έχοντας στο πλευρό της  Περιφέρεια και Δήμους  και αναμφίβολα και όλους μας για να βγούμε κερδισμένοι όλοι ως τοπική κοινωνία  με ένα Πανεπιστημιακό ίδρυμα στο κέντρο της Περιφέρειάς μας και με έδρα στην πόλη της Λαμίας.

Μετά τα όσα έγιναν στα σχολεία Υπάτης και Μοσχοχωρίου, τις φήμες περί κλεισίματος του ΚΕΥΠ, ίσως έφτασε η στιγμή να κινητοποιηθούμε όλοι έτσι ώστε να μην χάσουμε άλλο ένα μεγάλο Ιδρυμα από την περιοχή μας!

Δημοσιογραφική Επιμέλεια Γιώργος Παπασταμούλος

κάμερα, μοντάζ Ακης Λούκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.