Αρχική Only For Man Ποιος είναι ο λαός με τις μεγαλύτερες αντοχές στο σεξ;

Ποιος είναι ο λαός με τις μεγαλύτερες αντοχές στο σεξ;

Χαμηλά στην λίστα οι Έλληνες. Ποιοι έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση;

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποιοι άντρες έχουν περισσότερες αντοχές στο σεξ! Οι έλληνες πάντως δεν φαίνεται να είναι σε πολύ καλή θέση…

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της έρευνας;

Τελευταίοι στη λίστα έρχονται οι Ιρανοί, των οποίων ο οργασμός έρχεται μόλις σε 5 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, κατά μέσο όρο. Η Ελλάδα έχει επίσης χαμηλή θέση στη λίστα κατάταξης, καθώς ο Έλληνας τελειώνει σε 8 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα, αλλά και οι γείτονες Τούρκοι δεν φαίνεται να έχουν μεγάλες αντοχές, καθώς τελειώνουν σε 7 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα, κατά μέσο όρο.

Την πρώτη θέση έχουν κατακτήσει οι Αφρικανοί! Στο Τόγκο και στη Δυτική Σαχάρα παρατηρούνται οι μεγαλύτεροι χρόνοι, με το σεξ να κρατά 15 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα για την πρώτη περιοχή και 16 λεπτά για τη δεύτερη. Την έκπληξη κάνουν οι Κινέζοι, που αν και δεν φημίζονται για τα προσόντα τους, φαίνεται ότι είναι εραστές με αντοχές, καθώς το σεξ μαζί τους διαρκεί 14 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.