Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Ποιον βουλευτή Φθιώτιδας εξετάζουν στην κυβέρνηση για αντικαταστάτη του Πέτσα στον ανασχηματισμό;

 

Ο ανασχηματισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη μοιάζει πλέον σαν το γεφύρι της Αρτας. Ολημερίς τον σχεδίαζε, το βράδυ γκρεμιζόταν. Μία τα ναυτικά μίλια του «Ορούτς Ρέις», την άλλη τα κρούσματα του κορωνοϊού, και προφανώς δεν είναι της παρούσης τέτοιες σκέψεις.

Σύμφωνα με την Καθημερινή το προηγούμενο διάστημα στον στενό κύκλο του Μαξίμου υπήρχε σχετική συζήτηση για αλλαγές και μάλιστα στο τραπέζι είχαν πέσει και ονόματα για συγκεκριμένες θέσεις.

Δεδομένο θεωρείται πως ο Στέλιος Πέτσας θα μετακινηθεί σε άλλο παραγωγικό υπουργείο. Το πρόσωπο, λοιπόν, που εξετάστηκε για τη θέση είναι ο Γιάννης Οικονόμου, βουλευτής Φθιώτιδας.

Όπως αναφέρει το topontiki.gr ο Οικονόμου είναι της νεότερης γενιάς –47 ετών–, προέρχεται από τα σπλάχνα του κόμματος καθώς έχει χρηματίσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2016 του είχε εμπιστευτεί την κομβική θέση του γραμματέα στρατηγικής της Ν.Δ.

Αν οι φήμες, λοιπόν, βγουν αληθινές τότε η Φθιώτιδα θα έχει δύο βουλευτές της σε σημαντικά Υπουργεία, μετά τον Χρήστο Σταϊκούρα στο Υπουργείο Οικονομικών.

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ