Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Λαμία: Βρείτε τα απαραίτητα για το μωράκι σας, προϊόντα Medela,στo Pharamagalaxy! Και δυνατότητα ενοικίασης

Ενοικιάστε τον απαραίτητο εξοπλισμό για τον θηλασμό και το μητρικό γάλα, στο Φαρμακείο «Μαρία Κ. Δημότση» ή αποκτήστε τον με έκπτωση με ένα κλικ στο Pharmagalaxy.gr

Τίποτε πιο υπέροχο από τη μητρότητα και τίποτα πιο ωφέλιμο για το μωράκι σας από το μητρικό γάλα!Τι γίνεται όμως όταν βρίσκεστε αντιμέτωπες με κάποια προβλήματα στην διαδικασία; Δεν χρειάζεστε να απογοητεύεστε υπάρχει λύση για όλα από την εξειδικευμένη κορυφαία εταιρεία Medela που θα βρείτε στο  Φαρμακείο «Μαρία Κ. Δημότση» (Έναντι Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας).

Ρωτήστε ακόμα, για τη δυνατότητα ενοικίασης και τεχνικής υποστήριξης των συσκευών Medela, σε αποκλειστικότητα για τη Λαμία στο Φαρμακείο «Μαρία Κ. Δημότση» 

medela-pharmagalaxy-2

Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για το βρέφος. Μία από τις παραμέτρους που καθορίζουν την ανωτερότητα του μητρικού γάλακτος είναι η μοναδικότητά του σε κάθε χρονική στιγμή. Περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για την ανάπτυξή του βρέφους, σε επαρκείς ποσότητες και στην ιδανική σύσταση.

Συγχρόνως, το μητρικό γάλα απαιτεί λιγότερη προετοιμασία από την μεριά της μητέρας. Είναι ζεστό σε κατάλληλη θερμοκρασία για το βρέφος και δεν περιέχει μικρόβια, λόγω της άμεσης κατανάλωσης. Μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε βρέφους, ηλικιακές, αναπτυξιακές και προβλήματα υγείας του. Η αλλαγή στη γεύση επηρεάζεται από τις τροφές που καταναλώνει η μητέρα και βοηθά το μωρό να δεχτεί ευκολότερα τις στέρεες τροφές. Τα παιδιά που θηλάζουν έχουν λιγότερη πιθανότητα να γίνουν υπέρβαρα.

medela-pharmagalaxy-1

Τα προβλήματα της  μητέρας κατά το θηλασμό

Το στήθος  είναι σκληρό σαν πέτρα αυτό σημαίνει ότι έχετε πάθει κάποια συμφόρηση, δηλαδή ότι το στήθος σας είναι υπερβολικά γεμάτο με γάλα. Οι ραβδώσεις δημιουργούνται γιατί το στόμα του μωρού δεν εφαρμόζει καλά στο στήθος ή επειδή το μικρό δεν ρουφάει σωστά. Σε πολλές μαμάδες το στήθος αρχίζει να στάζει πριν ξεκινήσει ο θηλασμός.

Το Pharmagalaxy.gr σας βοηθάει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο  για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του θηλασμού  συστήνοντάς σας τα προϊόντα της εταιρίας MEDELA , η οποία ερευνά συνεχώς και σε βάθος, τα βρέφη και τη συμπεριφορά τους κατά τον θηλασμό.

 

medela-1

Medela Symphony  – Μόνο για ενοικίαση
Αντλήστε μητρικό γάλα με ασφάλεια και άνεση.Η Symphony μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για μονή όσο και για διπλή άντληση.Είναι ασφαλής και διατηρείται υγιεινά καθαρή, χάρη στην ειδική προστασία υπερχείλισης.Είναι εξαιρετικά ευέλικτη, δεδομένου ότι μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές σας ανάγκες.
Δείτε περισσότερα εδώ

 

 

medela-2

Για άντληση : Freestyle Ψηφιακό Θήλαστρο Medela
Το μικρότερο ψηφιακό θήλαστρο διπλής άντλησης στον κόσμο, με την Τεχνολογία Νέας Γενιάς 2-Φάσεων. Ιδανικό για συχνή χρήση.

medela-3

Για συλλογή: Φιάλες Μητρικού Γάλακτος 250ml, Medela
Έχουν σχεδιασθεί για ασφαλή και μακροχρόνια αποθήκευση του μητρικού γάλακτος. Χωρίς BPA.

 

 

m

Διαχείριση Μητρικού Γάλακτος: Cooler Bag Ισοθερμικό Τσαντάκι Μεταφοράς Medela
Η ιδανική λύση για δραστήριες μητέρες. Διατηρεί το αντλημένο μητρικό γάλα κρύο και με ασφάλεια.

 

 

m2

Φροντίδα Στήθους : Disposable Nursing Pads Επιθέματα Θηλασμού μιας χρήσης Medela
Επιθέματα στήθους μια χρήσης, ειδικά σχεδιασμένα για μεγάλη διαρροή γάλακτος.

Περισσότερα προϊόντα στο pharmagalaxy.gr/medela

 

medela2

Παραγγείλετε τώρα στο Pharmagalaxy.gr  τα απαραίτητα προϊόντα για τις δικές ανάγκες από την εταιρεία Medela
Δείτε εδώ 

Αποστολή σε όλη τη Λαμία εντελώς δωρεάν.

Kαλέστε το Φαρμακείο «Μαρία Κ. Δημότση»  στα 2231032469 & 6977218521 και ενημερωθείτε για την ενοικίαση των συσκευών Medela

 

logo2

 

Pharmagalaxy.gr for health and beauty
Φαρμακείο Μαρία Κ. Δημότση
Δ/νση: Έναντι Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας
Τηλ.: 22310 32469

Ωράριο φαρμακείου :
Ανοιχτά καθημερινά : 08.00 – 22.00
Σάββατο : 08.00- 15.00


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ