Αρχική Ελλάδα Προσλήψεις στο Λιμενικό: Τροποποιήθηκε η προκήρυξη – Τι αλλάζει

Προσλήψεις στο Λιμενικό: Τροποποιήθηκε η προκήρυξη – Τι αλλάζει

λιμενικό

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοίνωσε την πρόσληψη δύο έκτακτων πλοηγών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την πλοήγηση πλοίων στους δικαιοδοσίας του Πλοηγικού Σταθμού Βόλου. Οι πλοηγοί θα απασχοληθούν για διάστημα 8 μηνών. 

 

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνει τις προσλήψεις έκτακτου προσωπικού και συγκεκριμένα:

1. Την πρόσληψη δύο (02) έκτακτων Πλοηγών για την πλοήγηση πλοίων στους λιμένες δικαιοδοσίας Πλοηγικού Σταθμού Βόλου για χρονικό διάστημα οκτώ (08) μηνών με σκοπό την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών, με κατάρτιση Σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) και ειδικότερα:

α) έναν (01) πλοηγό για την εξυπηρέτηση του λιμένα Βόλου (των λιμενικών εγκαταστάσεων: Βόλου, εργοστασίου «ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ» (LAFARGE) και πετρελαϊκής εταιρείας «ΕΛΙΝΟΪΛ» στον όρμο Αγριάς Μαγνησίας, εργοστασίου βιομηχανίας χάλυβα «SOVEL Α.Ε.» (θυγατρική ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ) και εργοστασίου «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ» στον όρμο Τσιγγέλι Αλμυρού Μαγνησίας και όρμο Αμαλιάπολης Αλμυρού, και

β) έναν (01) πλοηγό για την εξυπηρέτηση των λιμένων Στυλίδας και Αχλαδίου Φθιώτιδας.

 

Τροποποίηση της προκήρυξης

Την Παρασκευή , 29 Μαΐου 2020, ανακοινώθηκε η τροποποίηση της προκήρυξης Αρ. Πρ. 3161.22/24685/2020/27-04-2020 (Β΄1704) κοινής απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών – Ναυτιλιακής και Νησιώτικης Πολιτικής με θέμα : ‘’ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΗΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΒΟΛΟΥ’’.

Συγκεκριμένα παρ. 1 του Κεφαλαίου Α του άρθρου 1 της υπ’ αριθμ. (3) απόφασης του προοιμίου της παρούσας, τροποποιείται ως εξής:

1. α) Να είναι Έλληνες πολίτες καθώς και πολίτες Κρατών – Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών ΕΟΧ-ΕΖΕΣ. 3

β) Για τους πολίτες Κρατών – Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών ΕΟΧ-ΕΖΕΣ απαιτείται η γνώση της ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων τους, η οποία αποδεικνύεται με Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας επιπέδου τουλάχιστον Β1 σύμφωνα με τα οριζόμενα στο π.δ. 363/1998 (Α΄ 242)

2. Κατά τα λοιπά η υπ’ αριθμ. (3) απόφαση του προοιμίου της παρούσας εξακολουθεί να ισχύει.

Δείτε την προκήρυξη για ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΠΛΟΗΓΩΝ) ΠΛΟΗΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.