Αρχική Εργασία Προσλήψεις: 175 θέσεις εργασίας από την ΕΥΔΑΠ

Προσλήψεις: 175 θέσεις εργασίας από την ΕΥΔΑΠ

eydap

Με κοινή υπουργική απόφαση που εκδόθηκε από τα υπουργεία Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών εγκρίνεται η κίνηση διαδικασιών πρόσληψης 175 εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτώ μηνών) στην ΕΥΔΑΠ.


Το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ έχει ήδη εγκρίνει τις προσλήψεις, μέσω του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) και των σχετικών νομίμων προβλεπομένων διαδικασιών, εκατόν εβδομήντα πέντε (175) ατόμων ως εποχικό προσωπικό, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Η κατανομή των προσλήψεων στην ΕΥΔΑΠ έχει ως εξής:

Πενήντα (50) άτομα κατηγορίας ΔΕ Καταμετρητές
Εκατό (100) άτομα κατηγορίας ΥΕ Εργάτες
Είκοσι πέντε (25) άτομα κατηγορίας ΔΕ Οδηγοί
Το μισθολογικό κόστος για το υπό πρόσληψη προσωπικό, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας, με μηνιαίες μεικτές αποδοχές 760,00 € κατ’άτομο, με προσαύξηση τριετιών προϋπηρεσίας, ήτοι έως τρεις (3) τριετίες για τους καταμετρητές και οδηγούς εκ ποσοστού 10% εκάστη και έως έξι (6) για τους εργάτες εκ ποσοστού 5% εκάστη.

Η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες όπου και θα προβλέπονται οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.