Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Γιατί, αν ήρθε η ώρα να επιλέξεις Φροντιστήριο, να είναι το Πρώτο!

 

Αγαπητοί γονείς, φίλοι μαθητές,

Σήμερα που το νέο εκπαιδευτικό σύστημα γίνεται περισσότερο απαιτητικό, η διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων απαιτεί εξειδικευμένους καθηγητές με πολύχρονη εμπειρία και προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών για εξασφαλισμένη επιτυχία στις εξετάσεις.

Στο ΠΡΩΤΟ Φιλολογικό Φροντιστήριο διδάσκονται αποκλειστικά φιλολογικά μαθήματα για το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

#Αρχαία, # Έκθεση, #Λογοτεχνία, #Ιστορία, #Λατινικά

# Επιλέγω το φιλολογικό φροντιστήριο ΠΡΩΤΟ:

Γιατί βασική μας αρχή είναι Πρώτα ο μαθητής.

Γιατί παρέχουμε φροντιστηριακή εκπαίδευση υψηλής ποιότητας με αρωγούς τους ειδικευμένους ανά διδακτικό αντικείμενο εκπαιδευτικούς μας οι οποίοι είναι καταρτισμένοι παιδαγωγικά και διδακτικά, συντονίζονται με βάση ένα ενιαίο πλάνο ύλης ενώ έχουν την ελευθερία της αυτενέργειας μέσα στην τάξη, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή αλλά και του κάθε τμήματος.

# Ενσωματώνομαι στην ομάδα

Γιατί Σεβόμαστε τόσο την προσωπικότητα του κάθε μαθητή ατομικά, αλλά και την οικογένειά του και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης κι ειλικρίνειας με τους γονείς των μαθητών μας.


Γιατί δημιουργούμε πραγματικά ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών μας.

Γιατί ολοκληρώνουμε έγκαιρα την ύλη, ώστε οι μαθητές να είναι άριστα προετοιμασμένοι μέσα από ένα κύκλο σχεδιασμένων επαναλήψεων για τις εξετάσεις.

 

# Αξιολογούμαι τακτικά

Γιατί προγραμματίζουμε τα διαγωνίσματά μας σε ετήσια βάση και σε συγκεκριμένη κάθε φορά ύλη, ώστε ο μαθητής να έχει ξεκάθαρη και μετρίσιμη εικόνα της προόδου του.

Γιατί δημιουργούμε σύγχρονο υλικό μελέτης και προετοιμασίας σε όλα τα μαθήματα για την καλύτερη εμπέδωση της διδακτέας ύλης.

 

Γιατί ενημερώνουμε τους γονείς σε τακτικές συναντήσεις, για την πορεία των παιδιών τους.

 

# Πετυχαίνω τους στόχους μου

Γιατί καλύπτουμε τις μαθησιακές ελλείψεις με ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας και ειδικές σημειώσεις σε χρόνο πέρα από τον καθορισμένο του ωρολογίου προγράμματος.

 

 

# Κατακτώ τη ζωή μου!

Γιατί εδώ διδάσκεσαι από τους καθηγητές για τους οποίους επέλεξες το Πρώτο Φιλολογικό Φροντιστήριο.

 

Γιατί εγγυόμαστε  την επιτυχία κάθε μαθητή που θα ακολουθήσει με επιμονή και υπομονή τη διδακτική μας μεθοδολογία.

 

Γιατί για όλους τους μαθητές στην ιστοσελίδα μας www.protolamia.gr δημιουργήσαμε τον πιο έγκυρο Οδηγό Σταδιοδρομίας, θέματα εξετάσεων, προσομοίωση μηχανογραφικού, οδηγό σπουδών όλων των σχολών και τμημάτων, με την υπογραφή του Στράτου Στρατηγάκη (Μαθηματικός, Ερευνητής, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας).

 

Γιατί από τη χρονιά αυτή, κάνοντας χρήση μιας καινοτόμου εφαρμογής την Proto@School  επιτρέπει σε γονείς και μαθητές να λαμβάνουν ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο γραπτή και προφορική  στο κινητό, τον υπολογιστή και το tablet.

Συγκεκριμένα. Ανακοινώσεις , Ατομική, ημερήσια, μηνιαία ενημέρωση – βαθμολογία, Υποχρεώσεις των μαθητών για το επόμενο μάθημα, Προγραμματισμό διαγωνισμάτων, Εκπαιδευτικό υλικό που είναι χρήσιμο για το διάβασμα, Ημερολόγιο εκδηλώσεων ή αργιών, Online test για την εμπέδωση της ύλης.

Η χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής είναι Δωρεάν και τα Δεδομένα της είναι προσπελάσιμα μόνο από τους γονείς και τους μαθητές του Φροντιστηρίου μας.

 

Γιατί Κατανοούμε ότι η γνώση αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο ανάπτυξης και προόδου του ατόμου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας και θέτουμε ως στόχο την έγκαιρη και συστηματική προετοιμασία των μαθητών ως αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής μας.

 

Γιατί  με  τη θερινή προετοιμασία, οι μαθητές μας αποκτούν το προβάδισμα στην εκμάθηση και εμπέδωση της ύλης των πανελλαδικών εξετάσεων.

Γιατί  θέλουμε να είστε Πρώτοι από την Α’ Γυμνασίου ως την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο.

 

Γιατί, αν ήρθε η ώρα να επιλέξεις Φροντιστήριο,

να είναι το Πρώτο!

 

 

# Επιλέγω ΠΡΩΤΟ Φιλολογικό Φροντιστήριο 

 # Ενσωματώνομαι στην ομάδα

# Αξιολογούμαι τακτικά 

# Πετυχαίνω τους στόχους μου

# Κατακτώ τη ζωή μου

 

Γιατί είμαστε ασφαλείς, επειδή παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας!!

Γιατί αν θες να είσαι πρώτος, έλα στο ΠΡΩΤΟ!

 

 

ΠΡΩΤΟ Φιλολογικό Φροντιστήριο
Υπεύθυνοι σπουδών: Χρίστος Π. Γαληρόπουλος
Έφη Δ. Ζαχαρή
MS.c  Φιλόλογοι Α.Π.Θ
Διεύθυνση: Θεμιστοκλέους 13, Τηλ. 2231307691
www.protolamia.gr
Facebook/protolamia
Instagram/@proto_filologiko_frontistirio

Διαβάστε περισσότερα

Νέα πτυχία – διπλώματα για τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας

Συγχαρητήρια σε όλους! Διαβάστε το δελτίο τύπου του Δήμου Λαμιέων: Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 και ώρα 14:00,στην αίθουσα Συναυλιών του, το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας έδωσε...

Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: Πέμπτη στο νέο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στις 12.00 μμ στο Σύνταγμα.

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Σωματείο Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ για το νέο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στις 12.00 μμ στο Σύνταγμα: Πέμπτη 20 Ιουνίου...

Έναρξη περιόδου εγγραφών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Δήμου Λαμιέων για το σχολικό έτος 2024-2025

Ξεκινούν τη Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου μας για το επόμενο σχολικό έτος και θα...

Ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με θέμα τις STEM και τον Αθλητισμό!

  Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργάνωσε το Σάββατο 15/6 και την Κυριακή 16/6 το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (RoboFestival – Robotics – Coding – Engineering-Maths) με...