Αρχική Οδηγός Πόλης Ψάχνουμε κάτι τρελά τυπάκια σαν κι εσένα για το TEDxLamia2020 – Δηλώστε...

Ψάχνουμε κάτι τρελά τυπάκια σαν κι εσένα για το TEDxLamia2020 – Δηλώστε συμμετοχή

Άνοιξαν οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το TEDxLamia 2020.

Ψάχνουμε κάτι τρελά τυπάκια σαν κι εσένα με σκοπό να πλαισιώσουν την οργανωτική ομάδα του TEDxLamia 2020!

Έπιασες τον εαυτό σου, να χαμογελάει στην ιδέα;

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι για τις αρμοδιότητες της οργανωτικής ομάδας και τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να συνεισφέρεις σε αυτή.

Η οργανωτική ομάδα του TEDxLamia είναι ένα δημιούργημα κάποιων υπο-ομάδων, χωρισμένων έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες και οι απαιτήσεις κάθε νέας διοργάνωσης.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την 1η Νοεμβρίου!

Τι περιμένεις;

Μπορείς να συμπληρώσεις την αίτησή σου εδώ και καλύτερα να βιαστείς, γιατί οι ιδέες δε μπορούν να περιμένουν!

Ενδεικτικά οι υπο-ομάδες του TEDxLamia 2020 είναι:

Ομάδα Ομιλητών

Η ομάδα των Ομιλητών είναι υπεύθυνη για την εύρεση και την πρόταση όλων εκείνων των ανθρώπων, που θα βρεθούν πάνω στη σκηνή της εκδήλωσης για να διαδώσουν τις δικές τους ιδέες. Αναλαμβάνει όλα τα στάδια της επικοινωνίας μαζί τους και τους καθοδηγεί κατάλληλα (οργάνωση παρουσίασης, coaching, σκηνική παρουσία, πρόβες) ώστε η ομιλία τους να καταφέρει να μεταδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα στοιχεία που θα την κάνουν μοναδική και ωφέλιμη για το κοινό.

Ομάδα Χορηγιών

Η ομάδα των Χορηγιών είναι υπεύθυνη για τις επαφές με όλους εκείνους τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στην ενδυνάμωση και στην πλαισίωση της εκδήλωσης. Σχεδιάζει το πλάνο των χορηγιών και ‘κλείνει’ τις χρηματικές και τις προϊοντικές χορηγίες.

Ομάδα Marketing

Η ομάδα του Marketing είναι «ότι βγαίνει προς τα έξω» με μία φράση. Σχεδιάζει την ταυτότητα της εκδήλωσης καθώς και είναι υπεύθυνη για την εικόνα, την προώθηση, αλλά και την επικοινωνία του TEDxLamia. Είναι εκείνη η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τα Social Media (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube), από την επιμέλεια των κειμένων του Hub αλλά και των Δελτίων Τύπου. Επιπλέον, είναι υπεύθυνη για την εύρεση και τη διαρκή επαφή με τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Oμάδα Εμπειρίας

Η ομάδα της Εμπειρίας είναι υπεύθυνη για όλα εκείνα τα πράγματα, που ο θεατής της εκδήλωσης θα έχει την ευκαιρία να βιώσει πέρα από ότι γίνεται πάνω στη σκηνή των ομιλιών, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στα βιωματικά, δημιουργικά και πάνω απ’ όλα εμπειρικά workshops, τα οποία λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στα sessions της εκδήλωσης.

Ομάδα Παραγωγής

Η ομάδα της Παραγωγής είναι υπεύθυνη το στήσιμο της σκηνής, την τεχνική υποστήριξη (ήχος/φώτα/κάμερες), αλλά και τη συνολική διαμόρφωση του χώρου της εκδήλωσης.

Ομάδα IT

Η ομάδα του ΙΤ είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία και τη συντήρηση του WebSite και του App της εκδήλωσής, καθώς και την ενημέρωση του Hub.

Ομάδα Design

Η ομάδα του Design είναι αυτή που βάζει χρώμα και έμπνευση ώστε να αποτυπώνει την ταυτότητα του TEDxLamia σε digital και material μορφή. Σχεδιάζει το λογότυπο, τα γραφικά τα banners και τα προωθητικά υλικά του συνεδρίου.

Ομάδα Logistics

Η ομάδα των Logistics ασχολείται με το οργανωτικό μέρος των παραγγελιών/ παραγγελιοληψιών. Είναι υπεύθυνη για τη συγκέντρωση προσφορών, την αγορά πρώτων υλών και τη επικοινωνία με τους προμηθευτές.

Ομάδα Διαχείρισης Κοινού

Η ομάδα της Διαχείρισης Κοινού είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία με τους θεατές του συνεδρίου, τη διαχείριση της πλατφόρμας των εισιτήριων, την οργάνωση της γραμματείας καθώς και την εξαγωγή και διαχείριση στατιστικών στοιχείων των συνέδρων.

 *Μετά την πρώτη φάση της επιλογής, οι προκρινόμενοι θα περάσουν από μια διαδικασία γνωριμίας και συνεντεύξεων από την ομάδα HR του TEDxLamia. Σε κάθε περίπτωση (πρόκρισης ή μη) οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την πορεία εξέλιξης της αίτησής τους με το πέρας του διαστήματος υποβολής αιτήσεων.

**Το TEDxLamia 2020 έρχεται τον Μάιο στην πόλη της Λαμίας. Να είσαι εκεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.