Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Λαμία: Βάζουμε μαζί «Τέλος στο στίγμα της Ψυχικής Υγείας».Δείτε τι έγινε στην Πλ.Ελευθερίας (ΦΩΤΟ)

«Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας» σήμερα, 10 Οκτωβρίου και στο κέντρο της πόλης, οι Λαμιώτες έστειλαν το δικό τους μήνυμα

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (Ε.Κ.Ψ.&Ψ.Υ.) βρέθηκε σήμερα στο κέντρο της πόλης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας Ψυχικής Υγείας και στα πλαίσια της  καμπάνιας  eachofus πραγματοποίησε σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης του κοινού.

 

2 3

Στόχος τους,  η προώθηση του ανοικτού διαλόγου, ο οποίος είναι επιβεβλημένος για την προαγωγή της ψυχικής υγείας και την πρόληψη των ψυχικών διαταραχών.

Οι δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης που υλοποιεί το δίκτυο Mental Health Europe (www.mhe-sme.org) με τίτλο «’Ο Καθένας από Εμάς’ είναι μέρος της λύσης. Ας δώσουμε μαζί τέλος στο στίγμα για την ψυχική υγεία» (#eachofus www.eachofus.eu/ www.ekpse.gr) με στόχο την καταπολέμηση του στίγματος και των διακρίσεων στην ψυχική υγεία.

Το μήνυμα της καμπάνιας είναι ότι τα προβλήματα ψυχικής υγείας είναι πιο συνηθισμένα απ’ όσο νομίζουμε και ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να βοηθήσει να τερματιστεί το στίγμα και οι διακρίσεις σε βάρος ατόμων που έρχονται αντιμέτωπα με ψυχοκοινωνικά ζητήματα.

 

5 6 7 8 9 10 11 viber-image

Eachofus

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ;

Μάθε τι μπορείς να κάνεις!

 

Βγάλε μια φωτογραφία μόνη/ος, με την παρέα ή την ομάδα σου με το φυλλάδιο της καμπάνιας “Ο Καθένας από Εμάς”
Μοιράσου τη φωτογραφία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #eachofus #οκαθέναςαπόεμάς
Γράψε τη δική σου ιστορία στην ιστοσελίδα της καμπάνιας www.eachofus.eu
Μίλησε γι’ αυτό! Μοίρασε το ενημερωτικό φυλλάδιο “10 μύθοι για την ψυχική υγεία” σε φίλους, στην οικογένεια, στους συναδέλφους σου!
Επισκέψου την ιστοσελίδα www.eachofus.eu για να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορούμε να δώσουμε μαζί ένα τέλος στο στίγμα για την ψυχική υγεία

#Ο Καθένας από Εμάς# είναι μέρος τη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :
10 Μύθοι για την Ψυχική Υγεία που μπορείς να μας βοηθήσεις να καταρρίψουμε!

 

 


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ