Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Βρέθηκε οπλοστάσιο στο σπίτι του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (23/10) στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Τατοΐου, όταν ο ένας από τους δυο υπαλλήλους που εκτελούσαν εργασίες στην περιοχή έπεσε νεκρός από τα πυρά ενός 40χρονου δράστη.

Στο σπίτι όπου διέμενε ο 40χρονος δράστης μαζί με την κατάκοιτη μητέρα του, βρέθηκαν όπλα και σπαθιά, ενώ μαρτυρίες των γειτόνων αναφέρουν πως ο άνδρας, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε πυροβολήσει και στο παρελθόν ζώα και κάδους.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Κηφισιά, στην οδό Τατοΐου, στον αριθμό 98 και τα θύματα ήταν δύο υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου, οι οποίοι φέρονται να πραγματοποιούσαν μετρήσεις στην περιοχή.

Ο 40χρονος δράστης έφυγε από το σπίτι του στην οδό Σκουφά και μετέβη στη λεωφόρο Τατοΐου όπου βρίσκονταν οι δυο εργάτες και ο ίδιος φέρεται να διαπληκτίστηκε για το κόστος του φυσικού αερίου, λέγοντάς τους περί “μαύρης μαγείας” και καταλήγοντας να τραβά όπλο -το οποίο κατείχε παράνομα- και να πυροβολεί το έναν στην κοιλιακή χώρα και στον μοιρό και τον δεύτερο επίσης στον μοιρό.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου ένας, 43 ετών, έχασε τη μάχη, ενώ ο άλλος νοσηλεύεται.

Ο 40χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ωστόσο τον καταδίωξαν και τελικά παραδόθηκε στις αρχές.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

Πηγή: news247.gr

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ