Αρχική Πολιτική Σχέδιο δράσης για τις νέες ενισχύσεις των Ειδικών Σχολείων της Περιφέρειας Στερεάς...

Σχέδιο δράσης για τις νέες ενισχύσεις των Ειδικών Σχολείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γιάννη Περγαντά με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας:

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Στερεάς Ελλάδας κ. Γιάννης Περγαντάς συναντήθηκε με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κα Ελένη Μπενιάτα και τον Σύμβουλο Ειδικής Εκπαίδευσης κ.  Ευθύμιο Γκούμα στη Λαμία,  προκειμένου να οργανώσουν το σχέδιο δράσης τους, γύρω από τις νέες ενισχύσεις των Ειδικών Σχολείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πρόκειται για τη συνέχεια της προετοιμασίας και διαβούλευσης που έχει προηγηθεί, προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες της ειδικής εκπαίδευσης.

«Ξεκινάμε ένα νέο κύκλο συνεργασίας με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, σε συνέχεια της διαχρονικής υποστήριξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε όλες τις δομές της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα της ειδικής αγωγής. Το επόμενο διάστημα θα εξειδικεύσουμε αυτές τις δράσεις», δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιάννης Περγαντάς.

Δείτε πρώτοι όλες τις τοπικές ειδήσεις του MAG24 στο VIBER

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.