Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Shakira: Νέο τραγούδι με το μεξικάνικο συγκρότημα «Fuerza Regida»

 

 

Η κορυφαία καλλιτέχνιδα την περασμένη εβδομάδα έδωσε ένα πρώτο στίγμα από την συνεργασία της καθώς σε άναρτησή της στο Ιnstagram μοιράστηκε σύντομο απόσπασμα από μία δήλωσή της στο ΕΤ.

 

«Δεν είμαι το αφεντικό σε αυτό το τραγούδι, αλλά περιμένετε και δείτε» είπε η Shakira ενώ αργότερα κοινοποίησε ένα απόσπασμα του τραγουδιού το οποίο αναφέρεται σε κάποιον που έχει τη νοοτροπία εκατομμυριούχου, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει χρήματα.

Παρ’ όλο που τα προηγούμενα τραγούδια της περιλάμβαναν στοιχεία της μεξικανικής μουσικής, αυτό είναι το πρώτο της πλήρες μεξικάνικο τραγούδι. Οι δύο καλλιτέχνες τραγουδούν για το ότι έχουν κουραστεί από τις δουλειές τους εξαιτίας του αλαζονικού αφεντικού τους, και θέλουν να παραιτηθούν και να γίνουν αφεντικά του εαυτού τους.

Στο video clip η Shakira εμφανίζεται ντυμένη στα κόκκινα, πάνω σε ένα άλογο και συμμετέχει με τους Fuerza Regida σε ένα ξέφρενο πάρτι που περιλαμβάνει επίσης την εμφάνιση του συνθέτη-παραγωγού Έντγκαρ Μπαρέρα, ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά «Latin Grammys».

Η Shakira και το μεξικάνικο συγκρότημα «Fuerza Regida».θα συμμετάσχουν στην Εβδομάδα Latin Music του Billboard στις 2 με 6 Οκτωβρίου στο Μαϊάμι.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ