Αρχική Τοπικά Τι ετοιμάζει ο Μπακογιάννης για τη Γλύφα;

Τι ετοιμάζει ο Μπακογιάννης για τη Γλύφα;

 Εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας το έργο για την κατασκευή της οδού σύνδεσης ΠΑΘΕ-Πορθμείου Γλύφας από την χιλιομετρική θέση 8+120 έως την 11+ 627.

 
Πρόκειται για την δημιουργία ενός σύγχρονου οδικού άξονα προϋπολογισμού 6.400.000 € που διευκολύνει την μετακίνηση επισκεπτών και κατοίκων της Φθιώτιδας και της Εύβοιας.
 
«Αυτό το έργο εντάσσεται στις προσπάθειες που κάνουμε, όχι μόνο για την ασφαλή διέλευση κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και για να μπορέσουμε να έχουμε οδικούς άξονες τέτοιους που θα δώσουν ζωή, τουρισμό και έσοδα σε όλες τις Περιφερειακές μας Ενότητες. Είναι μία σημαντική παρέμβαση στο πλαίσιο των αποφάσεων που έχουμε πάρει για να μπορούμε να μιλάμε για μια σύγχρονη Στερεά Ελλάδα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την ένταξη του έργου.
 
Οι παρεμβάσεις που δρομολογούνται άμεσα από την περιφέρεια προβλέπουν:
 
• Εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών, σήμανσης και υδραυλικών.
•Εργασίες μετατόπισης των δικτύων ΔΕΗ και ΟΤΕ, που θα απαιτηθούν για την κατασκευή του έργου.F:vaio_perifereiasΑΕΠΟ ΓΛΥΦΑΣΓ_Ο_2 Γ_Ο_2 (1)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.