Αρχική Εκδηλώσεις ΣΗΜΕΡΑ: Η ιστορία της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας, από τον Τριαντάφυλλο Παπαναγιώτου, στο...

ΣΗΜΕΡΑ: Η ιστορία της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας, από τον Τριαντάφυλλο Παπαναγιώτου, στο Δημοτικό Θέατρο

Eκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου-παρακαταθήκη του φιλολόγου Τριαντάφυλλου Δημ. Παπαναγιώτου, τελευταίου διευθυντή της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας, με τίτλο “Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΜΙΑΣ”.

Ένα ταξίδι ιστορίας, αναμνήσεων και προβληματισμού για το μέλλον της εκπαίδευσης στη Λαμία.
Στο βιβλίο, ο συμπολίτης μας καθηγητής, γράφει την ιστορία της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας, όπως την έζησε σπουδάζοντας και όπως την υπηρέτησε διδάσκοντας.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον ομότιμο καθηγητή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνο Πόρποδα, την καθηγήτρια Ψυχολογίας της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας Αρετή Καραθανάση – Κατσαούνου, επίτιμη πάρεδρο του Παιδαγωγικοιύ Ινστιτούτου, τη φιλόλογο καθηγήτρια Ελένη Κραββαρίτου – Ντελή, την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Ελένη Μπενιάτα – Τσάπαλη,
τον δάσκαλο συγγραφέα Γεώργιο Σταυρόπουλο και την Παρασκευή Αργύρη Νηπιαγωγό και τέως Αντιδήμαρχο Παιδείας.Στην είσοδο της αίθουσας του Θεάτρου οι πολίτες θα μπορούν να παραλαμβάνουν δωρεάν ένα βιβλίο από την πολύτιμη ιστορική έκδοση, προσφορά της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΝ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ……..ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Π.Α.ΛΑΜΙΑΣ ΜΕ ΣΥΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ…..!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.