Αρχική Ελλάδα SOS KIDS ΛΑΜΨΗ  –  Επιτυχής η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία και ρεκόρ νέων...

SOS KIDS ΛΑΜΨΗ  –  Επιτυχής η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία και ρεκόρ νέων εθελοντών!

Κλείνουμε τη χρονιά με ρεκόρ νέων εθελοντών!

 

Με μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών έγινε η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία, την Κυριακή  2 Δεκεμβρίου 2018 στα γραφεία του συλλόγου και την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στο Γ.Ν.Λαμίας.

Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν 43 Ασκοί αίματος. Το πιο σημαντικό όμως και άξιο ιδιαίτερης αναφοράς είναι η δυναμική παρουσία πολλών νέων αιμοδοτών 21, κυρίως φοιτητών, που βρίσκονται στην πόλη μας. Σημαντικότατο ρόλο στα παραπάνω έπαιξε αναμφισβήτητα η ενεργοποίηση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Αξίζει να τονίσουμε ότι στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία, 7 και 8 Δεκεμβρίου 2017 εντάξαμε 51 νέους εθελοντές αιμοδότες, στη 2η Εθελοντική Αιμοδοσία, στη 2η Εθελοντική Αιμοδοσία, 14 Ιουνίου 2018 εντάξαμε 35 νέους εθελοντές αιμοδότες και
στη 3η Εθελοντική Αιμοδοσία 2 και 3 Δεκεμβρίου 2018 εντάξαμε 21 νέους εθελοντές αιμοδότες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ σε όλες τις αιμοδοσίες της χώρας.

Ο κόσμος ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις του συλλόγου για τις αιμοδοσίες και τον στηρίζει με τη δυναμική του παρουσία σε κάθε του εκδήλωση.

Συγκινητική η παρουσία των νέων της Λαμίας, κυρίως των φοιτητών, κατεβάζοντας εντυπωσιακά τον Μ.Ο. ηλικίας των αιμοδοτών.


Θετικότατη κρίνεται η δουλειά που κάνει η Επιτροπή Νέων Αιμοδοτών του συλλόγου, που “ετοιμάζει” την επόμενη γενιά εθελοντών αιμοδοτών στη Λαμία. Μεγάλη η βοήθειά τους και γι’ αυτό το Δ.Σ. τους ευχαριστεί θερμά.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ιωάννη Ξυνοτρούλα, την κα Αποστολία Βογιατζή και το νοσηλευτικό προσωπικό της αιμοδοσίας του Γεν.Νοσοκομείου Λαμίας  για την άψογη συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε εγκάρδια όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά τους στο συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους υποστηρικτές – χορηγούς για την  προσφορά τους στο σύλλογο.

Ευχόμαστε το 2019 να είναι για όλους ειρηνικό, γεμάτο υγεία και κυρίως μία προσφορά πραγματικής αγάπης μεταξύ των ανθρώπων.

4η Εθελοντική Αιμοδοσία SOS KIDS ΛΑΜΨΗ 8 Μαϊου 2019
5η Εθελοντική Αιμοδοσία SOS KIDS ΛΑΜΨΗ 3 Δεκεμβρίου 2019
Εγκαίνια Τράπεζας Αίματος Διανομέων ( delivery ) Λαμίας – 1η Εθελοντική Αιμοδοσία 17 Νοεμβρίου 2019
1ος Χρόνος Πανελλήνιας Τράπεζας Αίματος 

SOS KIDS ΛΑΜΨΗ
241 Ασκοί Αίματος και Ρεκόρ Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών 107

4 Διαδυκτιακές Εκκλήσεις για Αίμα
Λαμία 29/1/2018, 44 Ασκοί αίματος, Ζάκυνθος 26 Μαρτίου 2018 Ασκοί αίματος
Κυκλάδες 30/8/2018 26 Ασκοί αίματος, Λαμία 25 Σεπτεμβρίου 2018, 9 Ασκοί αίματος

Ο Εθελοντισμός είναι ο δείκτης του πολιτισμού μιας κοινωνίας.

Και μην ξεχνάτε  « ΑΙΜΑ …. Χωρίς  αυτό δεν υπάρχει ΖΩΗ…»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.