Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Σοβαρά τραυματισμένοι δύο νεαροί από το ατύχημα στο Allou Fun Park – «Ήμουν λιπόθυμος στα νερά»

Αντί να περάσουν ευχάριστες στιγμές, έζησαν τον απόλυτο τρόμο.

Από θαύμα γλίτωσαν τέσσερις νέοι (20-25 ετών) οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης πήγαν για να διασκεδάσουν στο Allou Fun Park στου Ρέντη. Ωστόσο δύο από τους τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο ΓΝ Νίκαιας με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ένας τραυματίας βρίσκεται στην Εντατική έχοντας τέσσερα πλευρά σπασμένα και έναν ακόμη να έχει υποστεί ρήξη σπλήνας.

Πριν λίγο στον Ant1 μάλιστα μίλησε και ένας από τους τραυματίες, ο οποίος είχε χτυπήματα στο πρόσωπο, το πόδι και τον ώμο.

Ήμουν λιπόθυμος στο νερό

«Μπήκαμε στο τρενάκι, το οποίο δεν είχε κάποια ζώνη. Κατεβαίνοντας από τη δεύτερη μεγάλη ανηφόρα, δεν υπήρχε καν νερό και αμέσως στην στροφή το βαγόνι εκτροχιάστηκε και εμείς πέσαμε στο νερό και εμένα με ξύπνησα ενώ ήμουν λιπόθυμος στο νερό  Έχω χτυπήσει στον ώμο μου. Ένας ασθενής έχει 4 πλευρά σπασμένα κι ένα άλλο παιδί έχει ρήξη σπλήνας», ανέφερε ο νεαρός που τραυματίστηκε.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Όλα σημειώθηκαν σε τρενάκι που περνούσε σε ορισμένα σημεία από νερό. Σε κάποια στιγμή, όμως, η στάθμη του νερού ήταν χαμηλότερη, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η πορεία του τρένου. Τότε το βαγόνι εκτροχιάστηκε και οι τέσσερις νέοι  εκσφενδονίστηκαν στους θάμνους.

Από το ατυχές περιστατικό τραυτίστηκαν ελαφρά και οι τέσσερις (τρία αγόρια και ένα κορίτσι), οι οποίοι οδηγήθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι φέρει ρήξη σπλήνας, ενώ το ένα αγόρι από τα τρία έχει τραύμα στο θώρακα. Οι υπόλοιποι δύο είναι καλύτερα στην υγεία τους.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει μία προσαγωγή, αυτή του υπεύθυνου του λούνα παρκ.

Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος επισκέφθηκε χτες στο νοσοκομείο τους τραυματίες, ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

πηγή in.gr

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ