Αρχική Αθλητικά ΣΗΜΕΡΑ: Μικροί και μεγάλοι αθλητές τρέχουν στον 34ο Δρόμο Ελευθερίας «Θερμοπύλες –...

ΣΗΜΕΡΑ: Μικροί και μεγάλοι αθλητές τρέχουν στον 34ο Δρόμο Ελευθερίας «Θερμοπύλες – Αλαμάνα – Γοργοπόταμος»

 

Δείτε όλες τις πληροφορίες διαδρομών αγώνα, χάρτες και μετακίνηση αθλητών…

34ος  ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΛΑΜΑΝΑ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ» 1ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ, Διαπιστωμένη διαδρομή από την IAAF, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Α. Δρόμος  επί ανωμάλου εδάφους (άσφαλτος) 21097,50 μ.    ημιμαραθώνιος,  στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν αθλητές–τριες 18 και άνω (γεννημένοι 2001 και μεγαλύτεροι)

Β.  Δρόμος 5.000 μ. ανεξάρτητου ηλικίας με αφετηρία το Μοσχοχώρι – Ν. Κρίκελο – Αλεπόσπιτα ΠΕΟ  και τερματισμό στο ίδιο χώρο με τα 21097,50.

Γ.   Δρόμος 1.500 μ. για μαθητές – τριες Δημοτικών Σχολείων   και ΑΜΕΑ, με αφετηρία την πλατεία του Δ. Διαμερίσματος Αλεποσπίτων του Δήμου  Λαμίας και τερματισμό στο ίδιο χώρο με το τερματισμό των 21097,50 μ .

Ώρα εκκίνησης για όλους τους αγώνες ταυτόχρονα με τον ημιμαραθώνιο 11.00πμ.

 

 ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Για τον αγώνα του ημιμαραθωνίου η εκκίνηση είναι στις Θερμοπύλες πριν την είσοδο του χωριού, 550μ πριν τον ανδριάντα του ΛΕΩΝΙΔΑ στις Θερμοπύλες (198 χιλιόμετρο Αθηνών Λαμίας). Οι  αθλητές –τριες θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Θερμοπύλες – Αλαμάνα μέσω της Π.Ε.Ο  Αθηνών  Λαμίας και θα τερματίσουν στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ, περνώντας τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Λαμίας – Δαμάστας – Ηράκλειας – Μοσχοχωρίου – Ν. Κρικέλου – Άνω Βαρδατών –  Αλεποσπίτων, και τερματισμό μπρος στη εκκλησία του Γοργοποτάμου.

Στις Βαρδάτες, στην είσοδο του χωριού, θα γίνει αναστροφή και θα υπάρχει και ηλεκτρονικό σημείο ελέγχου.

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

Για την εξυπηρέτηση των δρομέων την ημέρα του αγώνα υπάρχουν λεωφορεία για τη μεταφορά των δρομέων από τον Γοργοπόταμο  προς  Θερμοπύλες, τόσο για την εκκίνηση του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του αγώνα για την επιστροφή των δρομέων στα αυτοκίνητά τους.

Τα λεωφορεία αναχωρούν το πρωί της Κυριακής από την εκκλησία του Γοργοποτάμου από 9:00 έως 10:00.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και τις απονομές τα λεωφορεία επιστρέφουν τους δρομείς στις Θερμοπύλες.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην προκήρυξη του αγώνα και στην σελίδα Facebook του Συλλόγου https://www.facebook.com/FilathlitikosSyllogosLamias/

Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας

Υπεύθυνος οργάνωσης του αγώνα ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τηλέφωνο :   6949063050 – 2231039958.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.