Αρχική Τοπικά Στα Λιμεναρχεία του Αγ. Κωνσταντίνου, Σκάλας Αταλάντης και Λάρυμνας το Δ.Σ...

Στα Λιμεναρχεία του Αγ. Κωνσταντίνου, Σκάλας Αταλάντης και Λάρυμνας το Δ.Σ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ)

Επισκέψεις και καταγραφή προβλημάτων και ελλείψεων…

Μέλη του ΔΣ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας επισκέφθηκαν τις Λιμενικές Αρχές Αγίου Κωνσταντίνου, Σκάλας Αταλάντης και Λάρυμνας στα πλαίσια της συνδικαλιστικής του δράσης για καταγραφή τυχόν προβλημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους ενημερώνοντας παράλληλα για θέματα που αφορούν τους σκοπούς, τις αρχές λειτουργίας και τη δράση της ΕΝΩΣΗΣ.

Κατά τη συνάντηση ενημερωθήκαμε για την έλλειψη Ιατρών και Φαρμακείων και για άλλα υπηρεσιακά προβλήματα. Η ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν ανέλπιστα θετική δείχνοντας τεράστιο ενδιαφέρον για την Ενωτική Κίνηση το οποίο μας γεμίζει ενθουσιασμό και μας οπλίζει με δύναμη για τη συνέχεια πάντα με σύνθημα ότι ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΜΕ. Το Δ.Σ της Ένωσης στα πλαίσια της συνδικαλιστική του δράσης θα συνεχίσει τις επισκέψεις, καθώς και την καταγραφή των προβλημάτων σε όλες τις Λιμενικές Αρχές που εδρεύουν στον νομό μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.