Πλήθος κόσμου στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη στη Ρήγα Φεραίου!

 

Οπως είπε άλλωστε και ο ίδιος ξεκινώντας την ομιλία του «Η μαζική σας παρουσία απόψε, όπως και η στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, είναι ξεχωριστή για μένα και τους συνεργάτες μου, γιατί μας οπλίζει με δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα για να συνεχίσουμε μαζί το έργο μας για έναν ακόμη καλύτερο Δήμο, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας κυρίως όμως για τη νέα γενιά.

Απόψε από το κέντρο της Λαμίας, από το κέντρο της Ελλάδας,  στέλνουμε μήνυμα προοπτικής, μήνυμα ελπίδας, μήνυμα νίκης.»

και ολοκλήρωσε την ομιλία του

Η Λαμία, έχει πια προοπτική και όλα τα απαραίτητα εφόδια να οργανωθεί αποτελεσματικά, με εργαλεία και πρότυπα ευρωπαϊκών πόλεων. Όχι από τη μία μέρα στην άλλη. Δεν είμαστε μάγοι γι’αυτό και δε σας λέμε ψέματα. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε, πολύ δρόμο να διανύσουμε όμως θα τον διανύσουμε μαζί και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και σε τίποτα να μπει εμπόδιο!

Όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί, συνεχίζουμε μαζί να χτίζουμε το Δήμο που θέλουμε, το Δήμο που αξίζουμε, το δικό μας Δήμο!

Με ξέρετε και σας ξέρω. Όλη μου η πορεία μέχρι τώρα δείχνει ότι ποτέ δεν υπολόγισα την κούραση ή τη δυσκολία ή το ρίσκο ενός εγχειρήματος, στο οποίο πιστεύω. Έδωσα και δίνω όλη μου την ψυχή, χωρίς να υπολογίσω το προσωπικό ή πολιτικό κόστος.

Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, είστε κομμάτι της κοινής μας πορείας. Είστε ο μόνος λόγος που εργάζομαι καθημερινά ασταμάτητα και θα συνεχίσω να εργάζομαι. Γιατί αγαπώ τον τόπο μου, αγαπώ τους ανθρώπους του.

και θέλω να τον δω να παίρνει την θέση που του αξίζει.

Στέκομαι εδώ απέναντί σας, δίπλα σας και σας ζητώ να εμπιστευθείτε και πάλι εμένα και τους συνεργάτες μου.

Για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αφοσίωση, εντιμότητα και διαφάνεια να δημιουργούμε μαζί το αύριο που ονειρευτήκαμε πριν πέντε χρόνια.

ΜΑΖΙ να πορευτούμε και να διαφυλάξουμε αυτά που κατακτήσαμε.

ΜΑΖΙ να ολοκληρώσουμε τα έργα πνοής για την πόλη και το Δήμο μας.

ΜΑΖΙ να πορευτούμε με γνώση και εμπειρία, με επιμονή και πάθος για το μοναδικό τούτο τόπο, με αγάπη για τους συμπολίτες μας και τη νέα γενιά, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση.

ΜΑΖΙ να δώσουμε στις νέες γενιές όραμα και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Και αυτό είναι ένα συμβόλαιο τιμής που κάνουμε απόψε μαζί σας!

Αυτή την Κυριακή η Λαμία συνεχίζει με πρόταση ευθύνης!

Για να ολοκληρώσει τη μετάβασή της στο δύσκολο, σύνθετο, απαιτητικό και ανταγωνιστικό κόσμο του αύριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.