Αρχική Εικαστικά Στενά Λαμίας: ένας υπαίθριος χώρος τέχνης

Στενά Λαμίας: ένας υπαίθριος χώρος τέχνης

Για την προβολή του έργου των εικαστικών δημιουργών, αλλά και την ανάδειξη των όμορφων στενών της πόλης μας ο Δήμος Λαμιέων διοργανώνει και φέτος την Υπαίθρια Έκθεση Τεχνών στα Στενά της Λαμίας.

Η Υπαίθρια Έκθεση Τεχνών θα πραγματοποιηθεί στα Στενά της Λαμίας από τις 5 Ιουλίου έως τις 7 Ιουλίου 2018, στην οδό Ανδρούτσου και καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Η δήλωση συμμετοχής με τα πλήρη στοιχεία των ενδιαφερομένων (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα, e-mail, τίτλοι έργων και σύντομο βιογραφικό, το οποίο να αναφέρεται αποκλειστικά στο εικαστικό έργο), θα πρέπει να αποσταλεί, από τις 20 Ιουνίου έως τις 26 Ιουνίου 2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

mante.maria@lamia-city.gr υπόψη της Οργανωτικής Επιτροπής για τα «Στενά- Λαμία 2018».

Μετά την παρέλευση της 26ης Ιουνίου, καμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή προκειμένου η Οργανωτική Επιτροπή να έχει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιμεληθεί την εύρυθμη λειτουργία της Έκθεσης.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εκθέσει μέχρι δύο έργα. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα χώρου, λόγω μεγάλου αριθμού συμμετοχών, η Οργανωτική Επιτροπή θα έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει έργα από την Έκθεση, αφήνοντας τουλάχιστον ένα έργο από κάθε συμμετέχοντα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6985 665352 ή στο e- mail: nickyvlahou@gmail.com.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.