Αρχική Στερεά Ελλάδα ΣΤΕΡΕΑ: Στη διεθνή έκθεση «London Wine Fair» με τη στήριξη της Περιφέρειας...

ΣΤΕΡΕΑ: Στη διεθνή έκθεση «London Wine Fair» με τη στήριξη της Περιφέρειας – Δηλώστε συμμετοχή

Η 39η Διεθνής Έκθεσης «LONDON WINE FAIR 2019» θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Μαΐου 2019, στον εκθεσιακό χώρο OLYMPIA, στο Λονδίνο.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται να συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση «London Wine Fair 2019», η οποία θα λάβει χώρα από τις 20 έως τις 22 Μαΐου 2019 στο Λονδίνο. Σε συνεργασία με την αποκλειστική διοργανώτρια εταιρεία RECO EXPORTS και με την στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων & Εξαγωγών (ENTERPRISE GREECE), η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμβάλλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των παραγωγών και την προώθηση εξαγωγών.

Η «LONDON WINE FAIR» είναι μια επαγγελματική έκθεση κρασιού που γίνεται για 39η φορά στη Μεγάλη Βρετανία, στο Olympia στο Λονδίνο. Έχει ως σκοπό την προβολή και προώθηση του κρασιού σε επαγγελματίες του κλάδου όπως Διανομείς, Χονδρέμποροι, Αγοραστές Super Market, Κάβες, Λιανοπωλητές, HORECA και συλλέκτες. Η Μεγάλη Βρετανία είναι το Νο2 στις εισαγωγές κρασιού στον κόσμο και συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό την παγκόσμια αγορά κρασιού.

Οι εταιρείες που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα στο οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει στη διάθεσή του μικτά 5 τ.μ. (κοινόχρηστος χώρος, χώρος stand και επιπρόσθετες δράσεις προβολής και διαφήμισης του προϊόντος).

Εκτός από τον συντονισμό της αποστολής για τις επιχειρήσεις της, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά:

  • το 40% του κόστους για κάθε εκθέτη. Δηλαδή, το κόστος για κάθε εκθέτη θα ανέρχεται στα 800€.
  • το 60% του κόστους για κάθε εκθέτη που η επιχείρησή του ανήκει στην κατηγορία των Συλλογικών Επιχειρήσεων Αγροδιατροφικού Κλάδου (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις -Κοιν.Σ.Επ.-, Κοινοπραξίες, Συνεταιρισμοί και Ομάδες Παραγωγών εντός των συνεταιρισμών). Δηλαδή, το κόστος για κάθε εκθέτη θα ανέρχεται στα 200€.

Oι εταιρείες που θα συμμετάσχουν θα λάβουν και ένα ποσοστό οικονομικής ενίσχυσης από το Enterprise Greece βάσει της συνημμένης πρόσκλησης. Επίσης η εκταμίευση της συμμετοχής του Enterprise Greece S.A προς τον οργανωτή, θα πραγματοποιείται μετά την αντίστοιχη οικονομική τακτοποίηση από τον κάθε εκθέτη για κόστος της συμμετοχής του προς την διοργανώτρια εταιρεία RECO EXPORTS.

Στο συνολικό κόστος δεν περιλαμβάνονται κόστη μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των εκθετών.

Παρακαλούμε τις εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 22 Φεβρουαρίου 2019, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση της RECO EXPORTS (αποστολή στο e-mail: [email protected] και κοινοποίηση στο e-mail: [email protected]), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Τ.: 2231030190.

Κατεβάστε 

–        το ενημερωτικό έντυπο για την έκθεση εδώ

–        την αίτηση συμμετοχής (booking form) εδώ

–        Πρόσκληση συμμετοχής από την Enterprise Greece εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.