Αρχική Advertorial Στη Λαμία υπάρχει ένα εκπαιδευτήριο για όλους. Το ΠΡΟΤΥΠΟ Εκπαιδευτήριο!

Στη Λαμία υπάρχει ένα εκπαιδευτήριο για όλους. Το ΠΡΟΤΥΠΟ Εκπαιδευτήριο!

Group of little kids lying on grass
Η φροντιστηριακή εκπαίδευση μετρά 65 χρόνια ζωής στην πόλη της Λαμίας. Κομμάτι αυτής της πορείας ήταν το Πρότυπο Φροντιστήριο του κ. Θανάση Ντίνου με ενεργή παρουσία επί 35 χρόνια στον χώρο. Κλείνοντας έναν κύκλο στο κέντρο της πόλης, άνοιξε έναν καινούργιο, υπό τη διεύθυνση πλέον του Κωνσταντίνου Καρπέτα, σε νέο χώρο, στην είσοδο της πόλης στις παρυφές του λόφου του Αφανού, το 2015.

Το 2015 λοιπόν, καινοτομούμε και συστήνουμε το πρώτο πολυ-εκπαιδευτήριο υποστηρίζοντας ξενόγλωσση και μέση εκπαίδευση. Συνεχίζοντας την ιστορία του Πρότυπου Φροντιστηρίου, ενώσαμε την εμπειρία, την αγάπη για τη διδασκαλία και τη διάθεση για συνεργασία σε μία δημιουργική ομάδα και το αποτέλεσμα ήταν το δικό μας Πρότυπο Εκπαιδευτήριο.
Έναν χώρο για όλους τους μαθητές. Έναν χώρο για όλα τα μαθήματα.
Η πρώτη ύλη για την επιτυχία είναι οι έμπειροι καθηγητές με εξειδίκευση στο αντικείμενο τους και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές. Στο Πρότυπο Εκπαιδευτήριο δημιουργούμε  σταθερές συνεργασίες με απόλυτο σεβασμό και εμπιστοσύνη απέναντι στην αξία του εκπαιδευτικού, γιατί πιστεύουμε πως οι ευκαιριακές  λύσεις ή η συγκέντρωση όλων των αρμοδιοτήτων σε ένα πρόσωπο δεν μπορούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε ο εκπαιδευτικός να αναδείξει όλες τις εκπαιδευτικές του δυνατότητες. Η ομάδα του Πρότυπου Εκπαιδευτηρίου δημιουργεί ένα κλίμα συνέργειας, συνεργασίας και αλληλεγγύης, τα οποία μεταφέρει και στην τάξη! Η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι η άποψη των μαθητών  και των γονιών που τα τελευταία χρόνια μας εμπιστεύονται!
Η μάθηση στο Πρότυπο Εκπαιδευτήριο ξεκινά από την αναγνώριση της ατομικότητας του κάθε μαθητή. Τα ολιγομελή τμήματα που σχηματίζουμε δίνουν τη δυνατότητα να αναπτυχθεί η εξατομικευμένη προσοχή στους μαθητές μας. Παρατηρούμε τις ανάγκες τους, τους ρυθμούς τους και θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους. Χτίζουμε εμπιστοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό γνωρίζοντας την επίδραση που έχουν αυτά τα δύο στην εξέλιξη τους και στο τελικό αποτέλεσμα.
Οι στόχοι που θέσαμε το 2015 έχουν επιτευχθεί στον μέγιστο βαθμό. Για εμάς η εξέλιξη δε σταματά ποτέ και ακολουθούμε τις ανάγκες της εποχής, προσαρμοζόμαστε στις δυσκολίες και έχοντας εμπιστοσύνη στη δύναμη της ομάδας ετοιμάσαμε την επόμενη σχολική χρονιά.
 
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
– Ο κάθε μαθητής είναι για εμάς ξεχωριστός.
– Μπορεί να μάθει έως 4 ξένες γλώσσες ενώ παράλληλα εξερευνά τον πολιτισμό και την κουλτούρα της κάθε χώρας.
– Ετοιμάζεται για εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας επιπέδων από Α1 έως C Δεν ακολουθούμε τις τάσεις στην επιλογή πιστοποιητικού. Ανάμεσα στην πληθώρα επιλογών, ξεχωρίζουμε αυτά που αντανακλούν τη δουλειά μας, χωρίς εκπτώσεις.
– Διδάσκεται όλα τα μαθήματα Μέσης Εκπαίδευσης Γυμνασίου – Λυκείου.
– Προετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες εξετάσεις από την καλύτερη ομάδα εκπαιδευτικών.
– Οργανώνει το πρόγραμμα του αποτελεσματικά και μελετά όλα τα μαθήματα Δημοτικού και Γυμνασίου μέσα σε 2 ώρες ώστε να αποκτά χρόνο για δραστηριότητες, ξεκούραση και παιχνίδι.
– Σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως η φετινή χρονιά που κύλησε με αντιξοότητες λόγω του κορωνοϊού, η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό δυναμικό στο Πρότυπο Εκπαιδευτήριο πετυχαίνουν άριστο μαθησιακό αποτέλεσμα μένοντας πιστοί στο αυστηρό χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί από την αρχή της χρονιάς.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ Ο ΓΟΝΙΟΣ
– Εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο από τις συνεχείς μετακινήσεις μεταξύ των διαφορετικών μαθημάτων.
– Εξοικονομεί χρήματα επωφελούμενος των εκπτωτικών πακέτων και του τρόπου αποπληρωμής των διδάκτρων.
– Αποκτά ποιοτικό χρόνο με το παιδί του βάζοντάς το σε ένα πρόγραμμα μελέτης.
– Γνωρίζει μια σταθερή εκπαιδευτική ομάδα που είναι συνεχώς δίπλα στο παιδί του και του παρέχει εφόδια για να αναπτύξει όλες τις ατομικές του δεξιότητες.
– Βρίσκεται σε ένα φιλικό, ανθρώπινο και ευχάριστο περιβάλλον που δημιουργεί για το παιδί του σχέσεις εμπιστοσύνης και το οπλίζει μαθησιακά και συναισθηματικά για να ισορροπήσει στις αυξανόμενες απαιτήσεις της σχολικής ζωής.
– Εμπιστεύεται την εκπαίδευση του παιδιού του σε άριστους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν για χρόνια όχι μόνο τη διά ζώσης, αλλά και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση με άριστα αποτελέσματα.
– Βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη διεύθυνση, τη γραμματεία και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Εκπαιδευτηρίου που του μεταφέρουν την πραγματική εικόνα του παιδιού του σε ό,τι αφορά την προσπάθεια, τη δυνατότητα και τους στόχους που έχει θέσει.
Τα αποτελέσματα και οι μαθητές μας μιλάνε για εμάς και αυτό οφείλεται στη σωστή επιλογή συνεργατών. Οι καθηγητές μας βρίσκονται μπροστά από κάθε προσπάθεια και πίσω από κάθε επιτυχία.

 

 

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ- Υπεύθυνη Σπουδών Ξένων Γλωσσών
ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΕΥΗ– Καθηγήτρια Αγγλικών
ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΡΟΥΛΑ – Καθηγήτρια Αγγλικών
ΣΑΚΚΑ ΕΛΕΝΗ – Καθηγήτρια Αγγλικών
ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – Υπεύθυνη τομέα Γαλλικών
ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΝΙΚΟΣ – Καθηγητής Γερμανικών

 

 

ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΧΑΣΙΩΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ – Υπεύθυνη τομέα Μαθηματικών
ΤΟΥΡΛΑΚΗ ΒΑΛΙΑ –  Καθηγήτρια Μαθηματικών
ΓΑΛΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ –  Καθηγήτρια Μαθηματικών
ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΓΩΓΩ – Καθηγήτρια Μαθηματικών
ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – Υπεύθυνος τομέα Φυσικής- Χημείας
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – Καθηγητής Χημείας
ΝΤΟΥΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ – Υπεύθυνη τομέα Φιλολογικών
ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΘΗ –  Καθηγήτρια Φιλολογικών
ΣΠΑΝΟΥ ΝΑΝΣΥ – Καθηγήτρια Φιλολογικών
ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – Υπεύθυνος τομέα Οικονομικών και Πληροφορικής
ΚΟΝΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ – Καθηγητής Πληροφορικής
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΡΙΤΑ – Υπεύθυνη τομέα Μελέτης και Διοίκησης

 

 

Ελάτε να μας γνωρίσετε στο Πρότυπο Εκπαιδευτήριο.
Διεύθυνση Σπουδών: Καρπέτας Κωνσταντίνος
Εγγραφές καθημερινά έως 17 Ιουλίου και από 24 Αυγούστου και ώρες 10.00 – 14.00
Αρκαδίου 4-6, Λαμία.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22310 21969

 

Περισσότερες πληροφορίες:
www.protypo.education
Facebook.com/protypoedu

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.