Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Στις 12.30 η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα

 

Στην αιωνιότητα πέρασε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Σταμάτης Κόκοτας σε ηλικία 85 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη τους απανταχού θαυμαστές του, συγγενείς, συνεργάτες και φίλους. Σήμερα τελικά θα γίνει η κηδεία του.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο Ασκληπιείο νοσοκομείο της Βούλας, όπου νοσηλευόταν μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Ζωγράφου, η κηδεία του τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί, τιμής ένεκεν, με δημοτική δαπάνη στο δήμο Ζωγράφου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν άλλωστε παλιά κάτοικος Ζωγράφου ενώ στο παρελθόν διετέλεσε και Δημοτικός Σύμβουλος στου Ζωγράφου.

Στην αρχική του ανακοίνωση ο κ. Θώδας έκανε γνωστό πως η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα θα γίνει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, με νέα ανακοίνωση, ο δήμαρχος Ζωγράφου γνωστοποίησε πως η ημέρα της κηδείας του αγαπημένου τραγουδιστή άλλαξε και τελικά θα πραγματοποιηθεί σήμεραστο Κοιμητήριο Ζωγράφου στις 12.30 μ.μ.

Η ανακοίνωση για την κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα
«O Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα. Ο εκλιπών είναι παλιός Ζωγραφιώτης αλλά και παλιός Δημοτικός Σύμβουλος και η προσφορά του στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της Ελλάδας είναι ανεκτίμητη.

Με την ξεχωριστή φωνή και τα υπέροχα τραγούδια του έκανε τη ζωή όλων ομορφότερη και μας συντρόφευε μουσικά για πάρα πολλά χρόνια.

Η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα μετά από πρόταση του Δημάρχου Βασίλη Θώδα και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει με δημοτική δαπάνη, στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ζωγράφου, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 12:30μ.μ».


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ