Αρχική Πολιτική Στις Ροβιές το 5ο εναλλακτικό camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Στις Ροβιές το 5ο εναλλακτικό camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Εναλλακτικό camping στις Ροβιές της Εύβοιας θα πραγματοποιήσει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου με σκοπό να προωθήσει ένα διαφορετικό μοντέλο διακοπών
Στις Ροβιές της Εύβοιας θα πραγματοποιηθεί φέτος το 5ο Εναλλακτικό Camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου. Όπως τονίζε στην ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ «σκοπός είναι να δοθεί έμφαση σε ένα διαφορετικό μοντέλο διακοπών, το οποίο δεν υποτάσσεται στα συνήθη τουριστικά πρότυπα».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

 

 

Το 5ο Εναλλακτικό Camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει χώρα στον φιλόξενο χώρο του Camping Rovies, στις Ροβιές της βόρειας Εύβοιας από την Τετάρτη 28 Ιουλίου έως την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Μέσα από την πραγματοποίηση του, σκοπός είναι να δοθεί έμφαση σε ένα διαφορετικό μοντέλο διακοπών, το οποίο δεν υποτάσσεται στα συνήθη τουριστικά πρότυπα. Αθλητισμός, διασκέδαση, μουσική, πάρτι και θάλασσα, συνδυάζονται με μια σειρά από εκδηλώσεις, περιηγήσεις και δραστηριότητες, επιτρέποντάς μας να ξεκουραστούμε, να περάσουμε όμορφα και παράλληλα να συζητήσουμε για όσα μας προβληματίζουν στην καθημερινότητα.

Καλούμε όλους τους νέους ανθρώπους να συμμετάσχουν στο εναλλακτικό Camping και να γίνουν κομμάτι της συλλογικής ζωής, δράσης και διαβούλευσης, που αποτελούν τον πυρήνα του.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ημέρες Αναχώρησης με πούλμαν

  • Από Αθήνα: Τετάρτη 28 & Παρασκευή 30 Ιουλίου
  • Από Θεσσαλονίκη: Τετάρτη 28 Ιουλίου

Επιστροφή με πούλμαν: Τρίτη 3 Αυγούστου

Δηλώσεις Συμμετοχής στην φόρμα.

(Πληροφορίες και τηλεφωνικές δηλώσεις στο 2105200883)

Το event  στο Facebook όπου θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.