Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Στο Service Park της Λαμίας Λ. Αυγενάκης και Ζαν Τοντ

Το Service Park στη Λαμία, εκεί όπου «χτυπά η καρδιά» του Ράλι Ακρόπολις, επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της FIA, Ζαν Τοντ. Οπως τονίζει ο κ. Αυγενάκης σε ανάρτησή του, ο επικεφαλής της παγκόσμιας ομοσπονδίας «… δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την οργάνωση, την παρουσία των ομάδων και των χορηγών, καθώς και το επίπεδο όλων των εγκαταστάσεων για την υποστήριξη, παρακολούθηση και τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα».

«Η Ελλάδα αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις και ξαναμπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο των μεγάλων διοργανώσεων», προσθέτει ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, και τον δήμαρχο Λαμίας, Θύμιο Καραϊσκο, «… για την στενή συνεργασία μας και το σπουδαίο αποτέλεσμα!».

Τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) και Ειδικό Απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια, Jean Todt υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Καρακάντζας και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραϊσκος.

Νωρίτερα, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της ΠΕΛ και να επισκεφθούν το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς στην είσοδο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Το «Ράλλυ των Θεών» είναι και πάλι εδώ και μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στον τόπο που έχει γράψει ιστορία. Το επόμενο τριήμερο οι λάτρεις του αθλήματος θα απολαύσουν απίθανο θέαμα στις μοναδικές χωμάτινες ειδικές διαδρομές στα βουνά της Φθιώτιδας, της Φωκίδας και της Ευρυτανίας..


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ