Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Στράτος Τζώρτζογλου: «Πριν πάω στη Φάρμα δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου»

Στην παρέα του «The 2 Night Show» κατέφθασε φορτσάτος ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και τα 15 κιλά που πήρε από τις λαχταριστές μαγειρικές της γυναίκας του και το πώς κατάφερε να τα χάσει στη «Φάρμα».

Όμως, δεν ήταν εύκολες μέρες καθώς το «πάγωμα» στο επάγγελμά του τον έφτασε σε άσχημη, οικονομική κατάσταση, σε σημείο να μην μπορεί να πληρώσει ούτε το νοίκι του.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πήγε στη «Φάρμα» όπως και η θέληση να ξεπεράσει τον χαμό της μητέρας του.

«Πριν πάω στη ‘Φάρμα’ το σίριαλ που έκανα πέρυσι τελείωσε λόγω κορονοϊού και δεν έπαιρνα χρήματα, δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου. Είπα δεν με νοιάζει καθόλου θα πάω να σκουπίζω πατώματα» .

Δήλωσε πως δεν έχει δει επεισόδια από τη «Φάρμα» και αυτό διότι δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα των παιδιών στο μυαλό του και να μπει στο τρυπάκι να απαντά σε ερωτήσεις:

«Θέλω να προστατεύσω την εικόνα τους και τη σκέψη του και δεν ήθελα να βγω και να λέω διάφορα. Βγήκα σε κατάσταση αγάπης και κατανόησης».

Κάνοντας τον απολογισμό της ζωής του νιώθει ευτυχισμένος  με όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Και πιο περήφανος από όλα είναι φυσικά για τον γιο του Αλκιβιάδη, που κατάφερε με πολλούς κόπους να τον σπουδάσει στην Αμερική.

ΠΗΓΗ in.gr

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ