Αρχική Κορονοϊός «Συν Στον Άνθρωπο»: Δωρεά ενός αναπνευστήρα αξίας 10.000 στο Νοσοκομείο Λαμίας

«Συν Στον Άνθρωπο»: Δωρεά ενός αναπνευστήρα αξίας 10.000 στο Νοσοκομείο Λαμίας

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» εν όψει της μεγάλης ανθρωπιστικής και κοινωνικής κρίσης που η πατρίδα μας αλλά και όλη η ανθρωπότητα διέρχεται λόγω της πανδημίας του covid-19, αισθάνεται την υποχρέωση να συμβάλει για την κάλυψη αναγκών της Πνευμονολογικής κλινικής, της ΜΕΘ, της ΜΑΘ  του  Νοσοκομείου μας ή όπου άλλου απαιτηθεί  με τη δωρεά ενός σύγχρονου φορητού  αναπνευστήρα  τύπου  CWH-2010 του οίκου CHENWEI αξίας 10.000 € .
      Εκφράζουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς το Διοικητικό, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Λαμίας στις προσπάθειες που καταβάλετε όλοι για την εύρυθμη καλή λειτουργία του, καθώς και στην Πανελλήνια και Παγκόσμια Ιατρική και Νοσηλευτική κοινότητα για την ανεκτίμητη επιστημονική και διανθρώπινη προσφορά Σας!
     Είμαστε υπερήφανοι και Ευχαριστούμε θερμά όλους ΕΣΑΣ που με τη δική σας συμπαράσταση και προσφορά συμβάλετε ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στη προσπάθεια του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου του συλλόγου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.