Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Συνάντηση του Προέδρου του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς με την Εύη Χαρίλα που πρώτευσε στις Πανελλήνιες

 

Η ανακοίνωση του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς:

Το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς και ο Πρόεδρος του Αθανάσιος Λυκόπουλος φιλοξένησε στα γραφεία του τμήματος την Εύη Χαρίλα, τη μαθήτρια από τη Λαμία που πρώτευσε σε όλη την Ελλάδα, στις Πανελλήνιες εξετάσεις της Γ΄Λυκείου.

Η μαθήτρια επέλεξε, τη σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ως 1η επιτυχούσα και με την ευκαιρία αυτή υπήρξε μια ουσιαστική συζήτηση για το επιστημονικό περιεχόμενο και τις επαγγελματικές διεξόδους της σχολής της.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Αθανάσιος Λυκόπουλος δήλωσε σχετικά :

«Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στα γραφεία του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς την Εύη Χαρίλα, τη μαθήτρια από τη Λαμία που πρώτευσε σε όλη την Ελλάδα, στις Πανελλήνιες εξετάσεις της Γ΄Λυκείου συγκεντρώνοντας 19.890 μόρια. Η μεγάλη της επιτυχία αποτελεί ένα σπουδαίο παράδειγμα για όλους μας αλλά και για τον τόπο μας που έχει ιδιαίτερη ανάγκη από τέτοιου είδους πρεσβευτές.

Παράλληλα, σε εμάς τους μηχανικούς, έδωσε ξεχωριστή χαρά και υπερηφάνεια, που επέλεξε μεταξύ πολλών, τη σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ως 1η επιτυχούσα.

Είχαμε την ευκαιρία να έχουμε μια ουσιαστική συζήτηση για το πως έφτασε στην επιτυχία αυτή, για τα όνειρά της, τις προσδοκίες της, το επιστημονικό περιεχόμενο και τις επαγγελματικές διεξόδους της σχολής της.

Μαζί με τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας για υγεία και καλές σπουδές, είναι δεδομένη η υλική και επιστημονική στήριξη του τμήματος και για την εισαγωγή της αλλά και κατά τη διάρκεια των σπουδών της, ώστε πολύ σύντομα να έχουμε τη χαρά να την υποδεχτούμε και σαν συνάδελφο μηχανικό.

Η Λαμία και η Φθιώτιδα έχει μέλλον. Tο αποδεικνύει η Εύη Χαρίλα, το αποδεικνύουν καθημερινά δεκάδες νέοι από τον τόπο μας που έχουν επιτυχίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό και σωστή στρατηγική μπορούμε να κάνουμε την περιοχή μας και τη Στερεά Ελλάδα κοιτίδα ανάπτυξης και ευημερίας.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εύη Χαρίλα: Η πρώτη των πρώτων στις Πανελλαδικές 2022 μιλά στο MAG24

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ