Δελτίο Τύπου του Προέδρου του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Θανάση Λυκόπουλου για τις εκλογές της 20ης  Νοεμβρίου 2016

 

Το ανεπανάληπτο αποτέλεσμα μας γεμίζει με ευθύνη. Χωρίς μεγάλα λόγια, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι μπορούμε για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες που ξέρουμε ότι είναι μεγάλες.

Όλοι εμείς στη Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς – ΔΚΜ οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο 58,6% των συναδέλφων που μας εμπιστεύτηκαν και μας χάρισαν αυτό το συγκλονιστικό αποτέλεσμα, αλλά και συνολικά στους μηχανικούς του τόπου μας που ήρθαν στην κάλπη και με τη συμμετοχή τους έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη αξία σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Νιώθω την ανάγκη, όμως, και σε προσωπικό επίπεδο να ευχαριστήσω ιδιαίτερα έναν προς έναν τους 56 μηχανικούς που τίμησαν τον συνδυασμό μας με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, αλλά και όλους όσους με πάθος και πίστη έδωσαν αυτόν τον αγώνα μαζί μας, και να τους συγχαρώ για αυτή τη μεγάλη νίκη που όλοι μαζί πετύχαμε.

Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στους συναδέλφους από όλους τους συνδυασμούς. Ελπίζω και πιστεύω ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί, να αγωνιζόμαστε για τους συναδέλφους μας.

Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι ασφαλώς το τέλος της προσπάθειας μας, αλλά η αρχή της συνέχισης της. Νικήσαμε στις εκλογές, αλλά τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν έχασε κανείς -όλοι οι συνάδελφοί μας είναι κερδισμένοι. Η δέσμευσή μας παραμένει σταθερή: Να κάνουμε το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς κάθε μέρα και πιο χρήσιμο στους μηχανικούς, στην οικονομία, στην τοπική κοινωνία.

Αλλά και προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα του Προέδρου όπως από την πρώτη μέρα που ανέλαβα: Με διαφάνεια, ειλικρίνεια, ενημέρωση προς όλους χωρίς αποκλεισμούς και μακριά από μικροπολιτικά και προσωπικά συμφέροντα.

Στα δύσκολα μαζί, συνεχίζουμε μπροστά!

Επισυνάπτονται τα προσωρινά αποτελέσματα των εκλογών της 20ης Νοεμβρίου 2016.

head head head head

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.