Η επιστροφή της Λαμιώτικης θεατρικής ομάδας θεARTίστες με 2 κωμικά μονόπρακτα του Τσέχωφ! (Βίντεο / Φωτογραφίες)

 

Τρία χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που είδαμε επί σκηνής τη Λαμιώτικη θεατρική ομάδα θεArtίστες.

Η γνωστή ομάδα που μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές γέλιου στο παρελθόν (“Play On”, “Το Κιόσκι”, “Φτυστός ο Μακαρίτης” σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και το “Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης” σε δική τους παραγωγή) επέστρεψε δυναμικά με δύο κωμικά μονόπρακτα του Άντον Τσέχωφ “Πρόταση Γάμου” και “Η αρκούδα” σε μια από τις πιο μεστές παραστάσεις τους. Με πολύ αγάπη και σεβασμό στο υπέροχο κείμενο του Τσέχωφ και αναδεικνύοντας την πολυπλοκότητα των Τσεχωφικών χαρακτήρων έφτιαξαν μια παράσταση που χάρισε γέλιο και όμορφες στιγμές στους θεατές.

Μια παράσταση που επέλεξαν αντί για το Δημοτικό Θέατρο να παρουσιάσουν σε εναλλακτικούς χώρους της πόλης όπως το Alma Cucina e Barra και τον Τόπο Τεχνών Τεχνών Χώρα όπου τους είδαμε κι εμείς το Σάββατο 8 Απριλίου 2023.

Μετά από τρεις παραστάσεις στη Λαμία όπου το κοινό γέμισε ασφυκτικά τους χώρους, οι θεARTίστες ταξιδεύουν για την Αθήνα στις 22 & 23 Απριλίου στο Θέατρο Εύπολις (Έγγελη 10 Νέος Κόσμος) ενώ αμέσως μετά θα ανακοινώσουν και νέες ημερομηνίες και χώρους για τη Λαμία.

Φωτορεπορτάζ / Βίντεο: Παναγιώτης Παπαρούπας

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Εύη Σταματίου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δήμητρα Χατζηνικολάου / Κωνσταντίνος Τσιμπούκας / Βαγγέλης Μπαλατσούκας

Σκηνογραφική / Ενδυματολογική επιμέλεια: Όλγα Καλογήρου

Σχεδιασμός φωτισμού: Άκης Λούκας

Μουσική επιμέλεια: Εύη Σταματίου

Βίντεο / Φωτογραφία: Άκης Λούκας

Παραγωγή: θεARTίστες