Αρχική Πολιτική Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία στη Μακρακώμη: “Έχουμε συνοδοποιπόρους από όλες τις πολιτικές δημοκρατικές...

Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία στη Μακρακώμη: “Έχουμε συνοδοποιπόρους από όλες τις πολιτικές δημοκρατικές δυνάμεις”

Τις τελευταίες ώρες αναληθή και ανακριβή διαδικτυακά δημοσιεύματα φαίνεται πως επιχειρούν να αποδώσουν στο συνδυασμό Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία συγκεκριμένη πολιτική και κομματική ταυτότητα.

 

Σύμφωνα με ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από το συνδυασμό Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία ουδέποτε είχε κομματικό χαρακτήρα.

Αποτελεί αυτοδιοικητική συνεργασία πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα με πρώτιστο μέλημα την πρόοδο του τόπου. Αυτό είναι άλλωστε και το στρατηγικό της πλεονέκτημα, το γεγονός πως εντοπίζει τα κοινά σημεία σύγκλιση, έχει συνοδοιπόρους απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου, δημιουργεί συνθήκες για συνεργασία με ενωτικό πνεύμα, υπερβαίνει ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές και πολιτικές κομματικές ταυτότητες, ξεκίνησε και παραμένει πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με ήθος, υπευθυνότητα και πολιτικό πολιτισμό τιμώντας τη συμφωνία εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας.

Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία

με υποψήφιο Δήμαρχο Μακρακώμης τον Θύμιο Παπαευθυμίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Θύμιος Παπαευθυμίου διεκδικεί ξανά το Δήμο Μακρακώμης «γιατί έχει μάθει να μάχεται για τον τόπο του!»! ΒΙΝΤΕΟ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.