Αρχική Εργασία Τι απαντά ο ΟΑΕΔ για τους απλήρωτους της Κοινωφελούς Εργασίας

Τι απαντά ο ΟΑΕΔ για τους απλήρωτους της Κοινωφελούς Εργασίας

ΟΑΕΔ

Η απάντηση στο ΔΣ των αρμοδίων σήμερα ήταν ότι υπάρχουν προβλήματα στο μηχανογραφικό σύστημα του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση αλλά και υπήρξε η εξήγηση ότι υπάρχουν προβλήματα στην αποδέσμευση των χρημάτων του ΕΣΠΑ.

Δυστυχώς και οι εργαζόμενοι της κοινωφελούς εργασίας μπαίνουν στην λίστα των απλήρωτων εργαζόμενων και πληρώνονται όπως άλλωστε και τα προηγούμενα έτη με καθυστερήσεις ενώ δεν έχουν πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Το ΠΑΜΕ με σημερινή του ανακοίνωση καλεί τα σωματεία, τις επιτροπές αγώνα στα πεντάμηνα που έχουν δημιουργηθεί να οξύνουν την πίεση τους στην κυβέρνηση και στον ΟΑΕΔ. «Καλούμε τους εργαζόμενους στα πεντάμηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας να πάρουν μέρος στη στάση εργασίας από τις 12 ως το τέλος της βάρδιας την Παρασκευή 4/9 και να συμμετάσχουν στη 1 το μεσημέρι, στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εργασίας, που διοργανώνουν το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας (5μηνα) που δουλεύουν στους Δήμους της Αττικής.» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.