Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Την Μονάδα Στεφανιαίων Νόσων του ΓΝ Λαμίας επισκέφθηκε ο Βασίλης Κικίλιας

Τη Μονάδα Στεφανιαίων Νόσων στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Πρόκειται για μια Μονάδα που λειτούργησε με σύγχρονα μέσα, μετά από πολυετής προσπάθεια της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας σε συνεργασία με την Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ, με Συντονιστή Διευθυντή τον Καρδιολόγο και Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝ Λαμίας Γεώργιο Παπανάγνου.

Τον κ. Κικίλια συνόδευσαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Οικονόμου.

Οι δηλώσεις των Υπουργών από το Νοσοκομείο Λαμίας:

Τον Υπουργό Υγείας υποδέχτηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ανδρέας Κολοκυθάς με τον Αναπληρωτή του Γεώργιο Καραβάνα, η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ με επικεφαλής τον Διοικητή Φώτη Σερέτη και τους Υποδιοικητές Ηλία Τσιαούση και Σταύρο Παπαγεωργίου, καθώς και οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Μετά το Νοσοκομείο Λαμίας, ο κ. Κικίλιας συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Λαμίας όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Κέντρου Ηλίας Καραγεώργος με τους συναδέλφους του.

Οι δηλώσεις του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη:

Επιπλέον στο Νοσοκομείο είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Πρόεδρο των Εργαζομένων του ΓΝ Λαμίας Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος θέλησε να καταθέσει μια σειρά από ζητήματα που αφορούν το προσωπικό, ενώ υπήρξε και αντιπροσωπεία των Συμβασιούχων του ΟΕΑΔ.

Δείτε τι είπε στα ΜΜΕ η εκπρόσωπος των συμβασιούχων, Αγγελική Μπετχαβά:

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ