Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Την Παρασκευή ετοιμάζεται η 2η Βραδιά Αυτοκινήτου με ανοικτά καταστήματα και μεγάλη συναυλία!

 

 

Με οδηγό την περυσινή επιτυχημένη εκδήλωση, ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας διοργανώνει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου τη 2η Βραδιά Αυτοκινήτου.

 

 

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής τα νέα μοντέλα των εταιρειών θα σε περιμένουν στις πλατείες και τα στενά της πόλης.

Δες τα από κοντά και κάποια από αυτά θα τα απολαύσεις και στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές το Σαββατοκύριακο.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά έως τις 22 : 30 συμμετέχοντας στην εκδήλωση με προσφορές και πληθώρα προϊόντων!

Στηρίζουμε την τοπική αγορά, επιλέγουμε τα τοπικά καταστήματα!

 

Η βραδιά θα κλείσει με μία μεγαλειώδη συναυλία όπως και πέρυσι ,όπου η πρόσφατα ανακαινισμένη πλατεία Πάρκου κατακλείστηκε από κόσμο απολαμβάνοντας τον αγαπημένο μας Τριαντάφυλλο, δημιουργώντας έτσι, ρεκόρ προσέλευσης κόσμου για την συγκεκριμένη πλατεία!

 

Για την φετινή διοργάνωση με τη βοήθεια των χορηγών μας ,μελών και μη του συλλόγου αλλά και με την αρωγή της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων, διασκεδάζουμε δωρεάν με τις δημοφιλείς και αγαπημένες ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και ΑΣΠΑ!

Αναμένοντας μία ακόμα αξέχαστη βραδιά αυτοκινήτου, που θα μνημονευτεί όπως και η προηγούμενη στο πανελλήνιο, συμμετέχουμε από νωρίς το απόγευμα, στηρίζουμε και ψωνίζουμε σ τα τοπικά μας καταστήματα, εμπορικά και εστίασης και όλοι μαζί ξεφαντώνουμε και καταρρίπτουμε το περσινό ρεκόρ προσέλευσης της Πλ. Πάρκου !

Την Παρασκευή η Λαμία μας, δείχνει την εικόνα που όλοι θα θέλαμε να έχει! Μη λείψει κανείς!

Σας περιμένουμε!
Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας

 
Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ