Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House γεμίζει με φαντασία και γνώση τα σχολεία της Ελλάδας!

 

Ενισχύει νηπιαγωγεία, δημοτικά και ειδικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα, εμπλουτίζοντας τις βιβλιοθήκες τους με καινούρια βιβλία παιδικής λογοτεχνίας

Το ArGOODaki των Goodys Burger House, ο μακροβιότερος θεσμός κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τα παιδιά σε ανάγκη. Αυτά τα Χριστούγεννα, σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε. Library4all, υποστηρίζει την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας και την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό για παιδιά και νέους, προσφέροντας καινούρια βιβλία παιδικής λογοτεχνίας σε σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα.  

Το ArGOODaki είναι ένας θεσμός αλληλεγγύης και υποστήριξης παιδιών και νέων, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Goody’s Burger House, έχοντας υποστηρίξει από το 2002, μέχρι σήμερα χιλιάδες παιδιά και νέους στους τομείς της ιατρικής φροντίδας, της σίτισης και της εκπαίδευσης.

Με κεντρικό μήνυμα «Share love. Share knowledge. Έλα να μοιράσουμε, μαζί, σελίδες αγάπης στα παιδιά!», μας καλεί να γίνουμε κι εμείς μέρος της φετινής εκστρατείας αγάπης. Μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια παραγγέλνοντας ένα γεύμα ArGOODaki και επιλέγοντας το δώρο μας ανάμεσα στα είδη της φετινής σειράς: τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα ArGOODaki, παιδικά backpacks σε 2 χρώματα, ενήλικα backpacks σε 2 χρώματα, βιβλιοστάτες σε 2 χρώματα, ένα διάγραμμα ύψους ή ένα jenga.

Ο κ. Κοσμάς Κροκίδας, Group Marketing Director της Goodys, δήλωσε: «H επαφή των παιδιών με τα βιβλία – ιδιαίτερα στον χώρο του σχολείου όπου βρίσκονται καθημερινά – είναι εξαιρετικά σημαντική για την εξέλιξη των ικανοτήτων τους στην ανάγνωση και τη γραφή και για την ενίσχυση της φαντασίας τους. Για τον λόγο αυτό, το ArGOODaki επιλέγει φέτος να υποστηρίξει το έργο της Library4all, συνεισφέροντας στην ενίσχυση των δεξιοτήτων παιδιών και νέων σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι που για άλλη μια χρονιά το αγαπημένο όλων ArGOODaki, θα ενώσει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί άλλον ένα σημαντικό στόχο»

Δείτε την παρουσίαση του φετινού προγράμματος ArGOODaki:

 

Σχετικά με το ArGOODaki

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s Burger House, αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 23 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει δεκάδες χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.goodys.com/

Ακολουθήστε μας στο Instagram @goodysburgerhouse και στο Facebook Goody’s Burger House

Media contact: Κατερίνα Σαμαρτζή | Corporate Communications Manager | SOCIALDOO
ksamartzi@socialdoo.gr , 6970 047 335

Σχετικά με τη Library4all

Η Library4all είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013 προσηλωμένη στην εκπαίδευση, τη διά βίου μάθηση, την καλλιτεχνική έκφραση και την ανάδειξη του πολιτισμού με σκοπό την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, μέσω της υποστήριξης και της ενίσχυσης σχολικών βιβλιοθηκών με βιβλία. O ρόλος της Library4all είναι να λαμβάνει ενημέρωση για τις ανάγκες των σχολείων σε όλη την Ελλάδα και στη συνέχεια να τα βοηθά να δημιουργήσουν μία βιβλιοθήκη ή να διευρύνουν την υπάρχουσα συλλογή τους.

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ