Αρχική Advertorial Το ArGOODaki των Goody’s Burger House γιορτάζει τα 20ά γενέθλιά του και...

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House γιορτάζει τα 20ά γενέθλιά του και βοηθάει παιδιά με νοητικές και κινητικές δυσκολίες

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House γιορτάζει τα 20ά γενέθλιά του και βοηθάει παιδιά με νοητικές και κινητικές δυσκολίες να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό

Το αγαπημένο ArGOODaki των Goodys Burger House γιορτάζει τα 20 χρόνια κοινωνικής προσφοράς και έρχεται και αυτά τα Χριστούγεννα να μεταφέρει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας , προσκαλώντας όλους μας να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης και φροντίδας.

Το φετινό μας έργο επικεντρώνεται στην προσπάθεια να φέρουμε κοντά στον αθλητισμό τα παιδιά με νοητικές και κινητικές δυσκολίες. Το ArGOODaki εμπνέεται από τη δύναμή αυτών των παιδιών και τον αγώνα που δίνουν στην καθημερινότητά τους και στέκεται δίπλα τους, έμπρακτα, προσφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών τους. Για το σκοπό αυτό, στηρίζουμε 4 συλλόγους σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, οι οποίοι προσφέρουν σε αυτά τα παιδιά ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σχετικά με τον αθλητισμό, τη φυσικοθεραπεία, την εργοθεραπεία, κ.ά., ενώ παράλληλα εστιάζουν στην ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας όπου ανήκουν, μέσα από εκδηλώσεις και ημερίδες σε συνεργασία με σχολεία και άλλους φορείς. Οι σύλλογοι που θα στηρίξουμε φέτος είναι οι εξής: Ιωνάς – Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ (Αθήνα), Αετοί (Θεσσαλονίκη), Κ.Η.Φ.Α. ΑΜΕΑ (Χανιά) & Α.Ο. Πύρρος ΑμεΑ (Ιωάννινα).

Επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki, μπορούμε να επιλέξουμε ταυτόχρονα το δώρο που μας αρέσει ανάμεσα στα φετινά συλλεκτικά αντικείμενα ArGOODaki:

τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα, ένα σημειωματάριο-notebook, ένα παγούρι, ένα μπολ πρωϊνού, ένα puzzle, ένα σετ μπισκοτοδοχείων, backpacks σε 3 χρώματα, ένα χαλάκι παιδικού δωματίου ή ένα μαξιλαράκι για τον αυχένα.

Μπορείς να παραγγείλεις μέσω takeaway ή delivery στο 18365, στο www.goodys.com ή μέσω του Goodys app το δικό σου ArGOODaki, και να γίνεις κι εσύ πρωταγωνιστής στη φετινή εκστρατεία, για να φτάσει η αγάπη παντού.

Σχετικά με το ArGOODaki

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s Burger House, αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει πολλά και σημαντικά έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει δεκάδες χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε μας στο Instagram @goodysburgerhouse και στο Facebook Goody’s Burger House

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.