Αρχική Τοπικά To Παζάρι της Λαμίας επιστρέφει το Σεπτέμβριο στην ΠΕΛ

To Παζάρι της Λαμίας επιστρέφει το Σεπτέμβριο στην ΠΕΛ

Από τις ειδήσεις που έβγαλε το Δημοτικό Συμβούλιο, είναι ότι ο Δήμος Λαμιέων προσανατολίζεται για τη διοργάνωση της εμποροπανήγυρης (παζάρι) για το Σεπτέμβριο στους χώρους της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας

 

Ποτέ δεν ήμασταν κατά της ιδέας για το παζάρι. Άλλωστε και στο Βόλο, και Λάρισα γίνετε κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία (φέτος μόνο το παζάρι του Βόλου συν έπεσε με την κρίση του Δημοψηφίσματος και είχε μεγάλες απώλειες).

Άλλωστε όπως πολλάκις έχει δηλώσει ο πρόεδρος της ΠΕΛ κος Γρανίτσας το παζάρι θα φέρει χρήματα στην Πανελλήνια Έκθεση, μπας και καλυφτούν οι υπέρογκες τρύπες χρέους της Εκθεσης και πληρωθούν οι δεκάδες προμηθευτές!

Το παζάρι είναι μια ιδέα που ενώ ο κόσμος το θέλει, ο εμπορικός κόσμος εναντιώνεται για ευνόητους λόγους. Για αυτό άλλωστε το λόγο ο Γιώργος Σαγιάς ζήτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο περισσότερες μέρες διαβουλεύσεις και να καλεστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για να ακουστούν οι απόψεις τους πριν ο Δήμος προχωρήσει στην υλοποιήσει της ιδέας. Νωπές είναι οι αντιδράσεις στην περσινή προσπάθεια διοργάνωσης του παζαριού από την ΠΕΛ. Αυτή τη φορά φέρεται ο ίδιος ο Δήμος ως κύριος διοργανωτής και ίσως μπορέσει να υλοποιηθεί!

Καλό πάντως θα ήταν να ακουστούν όλες οι απόψεις….

παζαρι

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.