Αρχική Εργασία Τρεις νέες προσλήψεις από τη Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας

Τρεις νέες προσλήψεις από τη Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας

Προκήρυξη πρόσληψης τριών (3) ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ από την ΕΦΑΦΕΥ.

 

Προκηρύσσονται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας τρεις θέσεις, μία (1) Πολιτικού Μηχανικού και δύο (2) Εξειδικευμένων Εργατών με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 30.6.2019, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σύμφωνα με τις ανάγκες του 2ου Υποέργου: «Εργασίες στερέωσης και αποκατάστασης του μνημείου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου» του έργου: «Αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείου Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στην Δ.Κ. Σπερχειάδας Δήμου Μακρακώμης».

Δείτε τον πίνακα με τις προκηρυσσόμενες θέσεις:

Υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την
υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κων/νου Καραμανλή & Ζαφείρη 1, Τ.Κ. 35132 Λαμία απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας υπόψιν κ. Καλαντζή Ηλία ή κ.
Σταμοκώστα Αναστασία (τηλ. επικοινωνίας: 22310-47628/47629), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr), του ΥΠ.ΠΟ.Α. ( http://culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας από 8.1.2019 έως 14.1.2019 και ώρα από 9.00 μέχρι 14:00.

Περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις συμμετοχής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά δείτε ΕΔΩ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.