Αρχική Τοπικά Τρόφιμα για τους άστεγους και όσους έχουν ανάγκη από τον Δήμο Λοκρών

Τρόφιμα για τους άστεγους και όσους έχουν ανάγκη από τον Δήμο Λοκρών

Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, ο Δήμος Λοκρών και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, παρέλαβε τρόφιμα για τις οικονομικά ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, μέσα στα πλαίσια του έργου “Παροχή τροφίμων σε άστεγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης οι οποίοι δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής”, που έχει υπογραφεί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Αναλυτικά, μοιράστηκαν συσκευασίες σε 202 δικαιούχους του Δήμου Λοκρών, οι οποίες περιείχαν:

  • Κοτόπουλο νωπό εγχώριας πτηνοτροφικής εκτροφής (συσκευασία 1500 gr)
  • Γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ (συσκευασία 500 gr)
  • Κεφαλοτύρι Μυτιλήνης (συσκευασία 400 gr)
  • Κασέρι ΠΟΠ Μυτιλήνης (συσκευασία 500 gr)
  • Τυρί Φέτα ΠΟΠ Μυτιλήνης (συσκευασία 500 gr)

Τέλος, ο Δήμος Λοκρών και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού θέλουν να ευχαριστήσουν τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων (Α.Π.Σ.Ι) “Η ΠΙΝΔΟΣ”, την εταιρεία Γαλακτοκομικών “ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε” , την Λεσβιακή Βιομηχανία Γάλακτος (ΛΕΣ.ΒΙ.ΓΑΛ) Αφοί ΡΟΔΟΥ Ο.Ε, για την παροχή των τροφίμων καθώς και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την συμβολή τους στην προσπάθεια ικανοποίησης βασικών αναγκών, όπως αυτό της σίτισης, των οικονομικά ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων του Δήμου Λοκρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.