Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Β’ Βραβείο & ασημένιο μετάλλιο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τη χορωδία AlBaTroS του Μουσικού Σχολείου Λαμίας

 

Με το Β’ Βραβείο και ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε η χορωδία AlBaTroS του Μουσικού Σχολείου Λαμίας από τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

Η ανακοίνωση του Μουσικού Σχολείου Λαμίας:

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι η ευρωπαϊκή χορωδία του Μουσικού Σχολείου Λαμίας AlBaTroS, κατέκτησε το Β’ Βραβείο και το ασημένιο μετάλλιο, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό μαθητικών χορωδιών, που διοργάνωσε το περιοδικό Art & Art Magazine, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στο Μέγαρο Αθηνών.

Οι μαθητές μας, υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας του σχολείου μας κας Μάιρας Παπαποστόλου, και την πιανιστική συνοδεία της καθηγήτριας κας Εμμανουέλας Μαυρή, ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στις απαιτήσεις του διαγωνισμού και παρουσίασαν απαιτητικά έργα, διεθνούς, τετράφωνου χορωδιακού ρεπερτορίου, σε συνδυασμό με τεχνικές body percussion.

Η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Λαμίας συγχαίρει θερμά, τους μαθητές και τις υπεύθυνες καθηγήτριες της χορωδίας μας και τους εύχεται πάντα επιτυχίες και πρωτιές!

[magviber]

Αμέσως μετά τη βράβευση, τα παιδιά υποδέχονται τη μαέστρο τους, Μάιρα Παπαποστόλου:

Η μαέστρος της χορωδίας AlBaTroS, Μάιρα Παπαποστόλου

 
Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ